Njihovi brakovi su se ekspresno raspali: Domaći poznati parovi koji su se razveli brže nego što su se venčali!

Vesti 19.05.2023 15:45 0

Neki brakovi poznatih nisu potrajali na mesec dana, a iako su parovi tvrdili da se ludo vole, ipak nisu uspeli da sačuvaju ljubav i tako se upisali na listu najkraćih brakova domaćih zvezda.

Njihovi brakovi su se ekspresno raspali: Domaći poznati parovi koji su se razveli brže nego što su se venčali!

Printscreen/Instagram

Iako su se zakleli na vernost u dobru i zlu, neki su se brzo predomislili, te je razvod usledio brže nego što je iko mogao da zamisli.

Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović

Možda su neki već zaboravili, ali Marija Kilibarda je bila u braku sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem. Samo godinu dana nakon tajnog venčanja, razveli su se zbog neslaganja u pogledu na budućnost.

Kada je 2017. godine odjeknula vest da se voditeljka razvodi niko nije mogao da veruje. Skoro da ni godišnjicu braka, koji je sklopljen daleko o medijske pompe, nisu proslavili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

"Smeta mi kada čujem ljude koji komentarišu moj ili nečiji drugi odnos, tvrde da bračni partneri prebrzo odustaju. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Zato i ne volim da pričam o svom privatnom životu. Nisam pričala dok sam bila najzaljubljenija, zašto bih sada", rekla je jednom prilikom Marija na pitanje o razvodu.

Aleksandra Jeftanović i Ognjen Kajganić

Rukometaš Ognjen Kajganić i voditeljka tokom dve godine braka, u kojem su bili početkom dvehiljaditih, skoro da se se nisu pojavljivali zajedno u javnosti. Zato nije bilo ni iznenađenje kada se saznalo za njihov razvod. O razlozima nikada nisu progovorili, a u medijima se šuškalo da je razdvojenost zbog karijera učinila svoje.

 

 

Emina Jahović

Pevačica Emina Jahović se prvi put udala sa 17 godina, kada je pobegla od kuće u Novom Pazaru, za Aladina Đulovića. Kako se pisalo, navodno je na venčanju bila skoro ćelava, a brak ovog mladog para je trajao svega nekoliko meseci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIP Radar (@vip_radar)

 

Kako se kasnije saznalo glavni problem je bio što je Emina želela da peva i da to bude njen put sa čim se njen tadašnji suprug nije slagao. 2008 pevačica se udala za Mustafu Sandala, a 10 godina kasnije usledio je razvod. U braku su dobili dva sina.

Ivana Korab i Mio Danilović

Ivana se 2013. godine udala za dečka sa kojim je nekoliko godina bila u vezi, inače crnogorskog biznismena Mia Danilovića. Iako je to bila velika ljubav, ubrzo je njihova ljubav pukla i završila se razvodom posle samo mesec dana braka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

"Žao mi je što se u medijima na ružan način polemiše o mom braku. Da nisam mislila da će trajati do kraja života, sigurno ne bih odlučila da se udam. Verovala sam u svaku reč zaveta koji sam izgovarala i nije mi bilo ni na kraj pameti da će se naša bajka brzo završiti. Nikada ne znamo šta nosi novi dan, pa sada više nego ikada verujem u to da treba uživati u svakom trenutku", rekla je tada Ivana Korab.

 

 

Komentari (0)
Loading