Adrijana Lima se u Kanu pojavila u preuskoj haljini: Svi kažu da nije smršala ni grama, da "kipi" na sve strane, a nama izgleda kao BOGINJA!

Vesti 19.05.2023 11:30 0

Niko zanosniji od Adrijane Lime ovih dana. Na Filmskom festivalu u Kanu obukla je haljinu koja je pokazala sve njene obline, ali je uradila još jednu stvar koja je privukla pažnju.

Adrijana Lima se u Kanu pojavila u preuskoj haljini: Svi kažu da nije smršala ni grama, da "kipi" na sve strane, a nama izgleda kao BOGINJA!

Profimedia

Adrijana Lima se potrudila da na crvenom tepihu u Kanu na premijeri filma "Indijana Džons i brojčanik sudbine" bude glavna zvezda. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Manekenka je nosila elegantnu tamnu haljinu koju potpisuje australijska modna dizajnerka Tamara Ralf, pripijenu uz njeno telo sa velikom, predimenzioniranom žutom mašnom preko.

Osim haljine iz koje su se prelivale njene zanosne obline, Adrijana Lima je uradila još jednu stvar da privuče pažnju - na svaki blic aparata ona je ljubila svog dečka Andra Lemersoma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOLA! USA (@holausa)

 

Manekenka je već duže vreme na udaru javnosti zbog toga što nikako ne može da vrati kilažu posle trećeg porođaja, dok se ona svojski trudi i skoro svaki dan vredno vežba. 

To je, može se reći prilično licemerno od strane mnogih, s obzirom da su u modnoj industriji trenutno jako popularni "plus size" modeli. S druge strane, izgleda da se Adrijani višak kilograma nikako ne prašta, iako je i ona samo žena koja je skoro rodila treće dete. 

Komentari (0)
Loading