Kejt Midlton se pojavila u velikom finalu Pesme Evrovizije: U predivnoj HALJINI, zasvirala je UKRAJINSKU pesmu na klaviru

Vesti 14.05.2023 11:30 0

Princeza od Velsa pojavila se u spotu Ukrajine

Kejt Midlton se pojavila u velikom finalu Pesme Evrovizije: U predivnoj HALJINI, zasvirala je UKRAJINSKU pesmu na klaviru

Printscreen/Youtube

U velikom finalu Pesme Evrovizije sinoć iznenadila je ceo svet Kejt Midlton, princeza od Velsa , koja je na klaviru izvela deo pesme „Stefanija“ iz Kaluškog orkestra u unapred snimljenom klipu. Pridružili su joj se Endrju Lojd-Veber, gospođa Benks i prošlogodišnji pobednici Evrovizije Kaluški orkestar iz Ukrajine.

Dužnosti domaćina ovogodišnje Evrovizije pale su na Veliku Britaniju, zbog bezbednosnih mera zbog rata u Ukrajini. 

Ukrajina je i dalje bila kovoditelj, a ukrajinska rokerka Džulija Sanina vodila je šou zajedno sa Ališom Dikson, Hanom Vodingem i dugogodišnjim komentatorom Evrovizije Grejemom Nortonom .

Kralj Čarls III i kraljica Kamila , nakratko su se prethodno pojavili u prenosu polufinala Evrovizije koje je emitovano ranije ovog meseca. Par se takođe pojavio u unapred snimljenom segmentu American Idol koji je emitovan u nedelju na ABC-u. 

Ketrinino pojavljivanje na velikom finalu Evrovizije bilo je iznenađenje za mnoge gledaoce. Kejt je sada pokazala svoje veštine na klaviru. Obožavaoci su na društvenim mrežama pohvalili njen nastup.

Takmičenje za pesmu Evrovizije je jedan od najgledanijih televizijskih događaja širom sveta, sa milionima gledalaca koji prate nastupe uživo i glasaju za svog favorita. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading