Najlepši učesnik Evrovizije o kojem ne prestaje da se priča: Boluje od TEŠKE bolesti, a ljubavni život krije kao zmija noge!

Vesti 13.05.2023 13:30 0

Od kad je pobedio na ovogodišnjem festivalu u Sanremu, o njemu ne prestaje da se priča. Pesma "Due vite'" (Dva života), prelepi italijanski pevač uspeo je da osvoji i one koji ne razumeju reči pa mnogi pretpostavljaju da će njegov sutrašnji nastup u evrovizijskom finalu biti predivan.

Najlepši učesnik Evrovizije o kojem ne prestaje da se priča: Boluje od TEŠKE bolesti, a ljubavni život krije kao zmija noge!

Printscreen/Instagram

Nakon Sanrema Marko Mengoni je poručio da će učestvovati na Evroviziji, ali da još uvek nije siguran s kojom će pesmom nastupiti. Ipak, po evrovizijskim kladionicama s pesmom "Due Vite" našao se među najvećim favoritima, pa tako i očekujemo da će se ipak odlučiti za nju.

 

 

Zgodni 35-godišnjak već je ostvario svoj san u rodnoj Italiji. Mnogima je poznato da je već je predstavljao Italiju na Evroviziji 2013. godine u u Švedskoj s pesmom "L‘Essenzio" (The Essential) i da se plasirao na sedmo mesto. Pre toga je 2009. godine ostvario uspeh pobedom na italijanskom X-faktoru, a godinu kasnije MTV ga je proglasio najboljim evropskim izvođačem te godine.

Danas se može pohvaliti sa skoro 3 miliona prodatih nosača zvuka.

 

 

O privatnom životu misterioznog italijana zna se manje nego o njegovim postignućima i nagradama.

Rođen je na Božić 1988. godine u gradu Ronsiglione u pokrajini Lacio. Muzika je počela da ga zanima tokom studija i tada je počeo da nastupa u barovima i venčanjima.

Nakon Rima, gde je upisao muzičku školu i školu za strane jezike, doselio se u Milano gde danas živi. Bori se vrlo delikatnom bolešću - dismorfobijom.

 

 

Telesna dismorfija je ozbiljan psihički poremećaj koji karakteriše doživljaj obolele osobe da su delovi njenog tela deformisani, neatraktivni, ružni, čak odvratni, dok je nedostatak o kome govori zapravo jedva vidljiv ili čak i ne postoji. o kojoj ne priča baš mnogo baš kao i o svom ljubavnom statusu.

Iako svoj ljubavni život drži daleko od očiju javnosti priča se da je u vezi sa italijanskim reperom Alesandrom Mahmudom ali on to nikada nije potvrdio, a niti demantovao.

 

 

Italijanski Vog je pisao o njegovom stajlingu koji je nosio na prestižnom italijanskom festivalu ove godine s potpisom "Atelier Versace" kojim oživljava glamur iz kasnih 80-ih i ranih 90-ih, sigurno ćemo se svi složiti - da mu stoji sjajno!

 

 

 

Kako se vama dopada njegova numera "Due Vite" i da li mislite da ima šanse da pobedi na ovogodišnjoj Evroviziji? Podelite sa nama u komenatarima, voleli bismo da čujemo šta mislite.

Komentari (0)
Loading