Providno, duboki dekolte i cvet u kosi: Glumica zasenila sve svojom pojavom na crvenom tepihu!

Vesti 11.05.2023 13:20 0

Svi su bili oduševljeni njenom pojavom u Rimu.

penelope

Shutterstock

Glumica Penelope Kruz poznata je po istančenom modnom ukusu, Chanel kompletima, mini-suknjama i romantičnim balskim haljinama i maltene da nema modnih promašaja.

Gde god se pojavi sve oči su uprte i nju, a tako je bilo i sinoć u Rimu tokom 68. dodele nagrada "David di Donatello". 

 

 

U pitanju su filmske nagrade koje svake godine dodeljuje Akademija italijanske kinematografije, a koje se smatraju italijanskim ekvivalentom nagradama Američke filmske akademije. Dodela nagrada "David di Donatello" se održava od 1955. godine u čast najboljih italijanskih i stranih filmova. 

Ona se pojavila u kreaciji modne kuće Dolce & Gabbana, a zahvaljujući prozirnoj crnoj haljini sa belim tufnama, svi pogledi su bili uprti u nju. Haljina od šifona je imala dubok dekolte u vidu V izreza, ali i veliki šlic koji je dosezao do polovine butina.

 

 

Glumica je samouvereno i graciozno prošetala crvenim tepihom i pokazala svoju vitku figuru, koju je dodatno izdužila crnim sandalama sa platformom.

 

 

Ono što je ovu kombinaciju učinilo zapravo veoma šik i romantičnom, osim belih tufnica, jeste veliki crveni cvet na glavi koji je učinio da cela njena frizura pokupljena i pričvršćena cvetom podseća na flamenko igračice.

Glumica je istakla oči, a usne je naglasila bledocrvenim ružem. 

 

 

Komentari (0)
Loading