Otkriveno kakav INCIDENT se dogodio na Evroviziji pred nastup predstavnika Srbije: "Izašao je na binu i počeo da TUČE PEVAČICU"

Vesti 10.05.2023 09:55 0

Danica Krstić progovorila o incidentu koji se dogodio na Evroviziji

Otkriveno kakav INCIDENT se dogodio na Evroviziji pred nastup predstavnika Srbije: "Izašao je na binu i počeo da TUČE PEVAČICU"

Shutterstock

Sanja Ilić i Balkanika bili su predstavnici Srbije na Evroviziji 2018. godine, sa pesmom "Nova deca". Tada je pobedu odnela kontroverzna Neta Barzilaj, predstavnica Izraela. Sada je Danica Krstić otkrila kakav se incident dogodio pred njihov nastup.

"Ima mnogo pravila i tih mesta kroz koje morate da prođete kako bi minutaža bila ispoštovana i da bi sve prošlo kako treba. Sve u minut mora da bude tačno. Postoji označen deo iza scene gde svi stoje dok kolega završava, međutim, nekoliko sekundi pred kraj, sledeći takmičar maltene bude tik pored scene. U tom trenutku, vidimo čoveka kako izlazi na scenu i počinje da tuče pevačicu", ispričala je u "Pulsu Srbije" Danica, pa nastavila:

"Oteo joj mikrofon i počeo nešto da priča. Obezbeđenje ga ubrzo izvuklo, i to je zapravo bilo u prenosu, samo što su kadriranjem uspeli da to opeglaju. Devojka je izuzetno profesionalno uzelo mikrofon od obezbeđenja i nastavila da peva. Ona se tresla, a mi smo bili u šoku. Tog čoveka je tuklo šest ljudi iz obezbeđenja i ne mogu da ga obuzdaju", rekla je pevačica.

Takmičenje za "Pesmu Evrovizije“ prvi put otkako postoji neće se prenositi na prvom kanalu RTS-a.

Radio Televizija Srbije je obavestila gledaoce da će isključivo zbog unapred potpisanih ugovornih obaveza sa EBU – Evropskom radiodifuznom unijom, u utorak 9. maja kada se održava prvo polufinale i četvrtak 11. maja kada će biti održano drugo polufinale od 21 čas, RTS 3 prenositi takmičenje za "Pesmu Evrovizije“.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading