Omiljena ćerka vladara Dubaija nikada ne nosi hidžab: Najlepša arapska princeza može da radi šta hoće!

Vesti 30.04.2023 20:30 0

Svi se pitaju kako je moguće da je Muhamed bin Rašid dopustio ovoliku slobodnu svojoj ćerki.

Omiljena ćerka vladara Dubaija nikada ne nosi hidžab: Najlepša arapska princeza može da radi šta hoće!

Printscreen/Instagram

Šeika Mahra Bin Mohamed Bin Rašid al Maktum omiljena je ćerka suverenog vladara Dubaija Šeika Muhameda Bin Rašida Al Maktuma, koji od nekoliko žena ima, čak, 25 dece. Ova arapska princeza važi za jednu od najlepših, ali i najbogatijih. Njen privatni život, kao i odnos sa ocem, ne prestaje da intrigira javnost. Mezimica čuvnog šeika postala je poznata po tome što nikad ne nosi hidžab i ne poštuje slepo islamske zakone, a novac troši na sve strane u ogromnim količinama.

 

 

Otac joj je dozvolio da radi šta god poželi, pružio joj je slobodu o kojoj Muhamedove ostala deca mogu samo da sanjaju. Baš zbog strogih pravila koja je nametao svojim naslednicama, njegova ćerka Latifa je pokušala i da pobegne iz zemlje.

Mahra je po rođenju dobila ime Kristina, ali se joj roditelji ipak promenili ime u arapsko. Ima 28 godina i još nije udata, a gotovo uvek imamo prilike da je vidimo na svim bitnim događajima. Gde god se pojavi, sve ostale zaseni svojim izgledom, lepotom i elegancijom. Bujnu kosu i lice uopšte ne skriva, naprotiv. Dame arapskog sveta su oduševljenje njenim stilom, te im je neretko inspiracija u odabiru modnih kombinacija.

 

 

Sa druge strane, Šeika Mahra je itekako radila na svom obrazovanju, te je diplomirala na Univerzitetu u Britaniji i ocu dosta pomaže oko mnogih obaveza.

Veliku ljubav prema konjima nasledila je od Šeika Muhameda, a i jednom momentu je gajila čak 11. Najskuplji je vredeo 3,6 miliona dolara, a godišnje je na njihovu brigu trošila oko četiri miliona dolara. Prema poslednjim procenama, njeno bogatstvo procenjeno je na milijardu dolara.

 

 

O njoj mediji najviše pišu, a jedno vreme je bila i vrlo aktivna na društvenim mrežama, te je na Instagramu objavljivala brojne detalje iz privatnog života. Mnogi smatraju da Mahra nije imala mnoge zabrane zbog majke, koja je porekom iz Grčke. Vladar Dubaija je sa njom bio nekoliko godina u braku i dobili su dvoje dece. Razlog kraha njihove ljubavi niko ne zna.

Međutim, njihov rastanak nije uticao na odnos Šeike sa majkom, godinama od nje ima podršku u svemu, ali i njeno mišljenje princezi je najvažnije.

Komentari (0)
Loading