Kameron Dijaz konačno pokazala ĆERKU: Devojčicu je skrivala od očiju javnosti, dobila je u petoj deceniji

Vesti 28.04.2023 09:00 0

Kameron Dijaz je fotografisana u retkom izlasku sa suprugom Benjijem Madenom i ćerkom Rediks

Kameron Dijaz konačno pokazala ĆERKU: Devojčicu je skrivala od očiju javnosti, dobila je u petoj deceniji

Profimedia

Glumica Kameron Dijaz privlači pažnju medija nakon što je sa svojim partnerom, muzičarem Bendžijem Madenom, izašla u javnost nakon nekoliko godina skrivanja od očiju javnosti. Kameron je napustila filmsku industriju 2014. godine kako bi se posvetila svom partneru i ostvarila svoj dugogodišnji san o majčinstvu preko surogat majke.

Par ima trogodišnju ćerku Rediks, koju drže podalje od javnosti, a nedavno su zajedno bili na venčanju manekenke Sofije Riči i milionerskog muzičkog producenta Eliota Grejndža. Ovaj redak porodični izlazak privukao je pažnju javnosti, a Kameron je privukla posebnu pažnju u dugačkoj, crnoj haljini, dok je Bendži bio u klasičnoj odevnoj kombinaciji sa crnim pantalonama, sakoom i košuljom.

Iako je Kameron odlučila da se povuče iz javnog života i posveti se svom partneru i porodici, njeni izlasci izvan kuće privlače veliku pažnju medija. Međutim, ona i dalje želi da zaštiti svoju porodicu od znatiželjnih očiju, posebno kada su u pitanju njeni privatni trenuci sa ćerkom. Ostaje nam da vidimo da li će se ova poznata glumica ikada vratiti na velika platna i ponovo nas osvojiti svojom harizmom i glumačkim umećem.

Inače, Kameron je u januaru proslavila osmu godišnjicu braka sa Bendžijem, a za upoznavanje zaslužna je dizajnerka i rijaliti zvezda Nikol Riči, sa kojom je bivša glumica već nekoliko godina dobra prijateljica. Nikol je Sofijina starija sestra i usvojio ju je Lajonel Riči dok su se njeni roditelji borili da finansijski prežive.

Ostvarila je i svoju najveću želju, majčinstvo. U decembru 2019, par je dobio ćerku Radiks uz pomoć surogat majke.

„Zaista nikada nisam bila ovako ispunjena. Sve je to zahvaljujući mojoj maloj porodici, nema ništa bolje od toga. Biti roditelj je najveći dar, ali ima i svoje izazove. Osećam da je moj posao kao roditelja da joj pomognem da nađe reči kojima će izraziti svoja osećanja, svoja iskustva, ono što joj se dešava. Mislim da je i popravljanje izuzetno važno. Ponekad poludim, ali onda popravim situaciju i kažem joj: 'Izvini, mama je malo luda. Nisam htela da ti kažem to što jesam i izvinjavam se ako sam te uznemirila ili povredila tvoja osećanja. Želim da znaš da je mama samo ljudsko biće' “, rekla je Diaz gostujući u emisiji Keli Klarkson.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading