Podigli prašinu i zaustavili SAOBRAĆAJ: Zlatan Ibrahimović i njegova supruga Helena UHVAĆENI u besnom Ferariju, jedan detalj je privukao pažnju

Vesti 23.04.2023 20:00 0

Besni Ferari Zlatana Ibrahimovića nije jedina stvar koja je privukla pažnju kada je uhvaćen na ulicama Milana

Podigli prašinu i zaustavili SAOBRAĆAJ: Zlatan Ibrahimović i njegova supruga Helena UHVAĆENI u besnom Ferariju, jedan detalj je privukao pažnju

Profimedia

Zlatan Ibrahimović, slavni švedski fudbaler, nedavno je primećen kako sa svojom suprugom Helenom Seger uživa u vožnji luksuznim automobilom. Paparaci su ih uslikali na parkingu, gde su oboje bili obučeni u ležernu kombinaciju belih majica i farmerki.

Helena Seger je bila vidno srećna dok je vozila pored svog muža, a njih dvoje su delovali kao savršen par. Iako su se upoznali pre više od 20 godina, njihova ljubavna priča i dalje privlači pažnju javnosti.

Kao što je poznato, Helena i Zlatan su se upoznali na parkingu u Malmeu, slučajno. Tada je Helena bila uspešna poslovna žena, dok je Zlatan tek počinjao svoju fudbalsku karijeru. Međutim, njihova veza je izdržala sve izazove i danas imaju dva sina.

Helena je jednom prilikom izjavila da joj nije bio potreban fudbaler da je hrani, jer je bila samostalna i uspešna žena. Ipak, Zlatan je uspeo da osvoji njeno srce i postanu jedan od najpoznatijih parova u Švedskoj.

Iako su oboje veoma zauzeti svojim poslovima, uspevaju da pronađu vreme jedno za drugo. Njihova ljubavna priča je inspiracija mnogima i dokazuju da je prava ljubav iznad svih materijalnih stvari.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading