Spremila je haljinu za SAHRANU, a sada se i RAZVODI: Poznata glumica suočava se sa novom, teškom SITUACIJOM

Vesti 22.04.2023 16:33 0

Slavna glumica se oglasila nakon što se pročulo da se razvodi nakon 11 godina braka.

Spremila je haljinu za SAHRANU, a sada se i RAZVODI: Poznata glumica suočava se sa novom, teškom SITUACIJOM

Profimedia

Glumica Šenen Doerti, Brenda iz kultne serije 'Beverli Hils 90210', nalazi se u veoma teškom životnom razdoblju.

Poznato je da se ona dugi niz godina bori sa rakom dojke, a sada se otkrilo da se i ona suočava sa razvodom. Šenen otvoreno govori o svojoj borbi sa bolešću, pa se zna da joj je rak u četvrtoj fazi, a u medijima su se često pojavljivale vesti da je glumica na kraju života i da se i sama već sprema da ode.


Šenon je uspela da pobedi rak dojke 2015. godine, nakon što je bila podvrgnuta mastektomiji i hemoterapiji. Ali u februaru 2020. otkrila je da joj je ponovo dijagnostikovana bolest.

'Ja sam prestravljena. Najviše patim zbog svog supruga Kurta Isvarienka i moje majke, kojima je ovo veoma teško“, rekla je tada. „Ponovo imam rak, stadijum 4. Metastazirao je u mom telu i znam šta to znači. Mnogo puta sam se zapitala: 'Zašto ja?', a onda sam sebi rekao: 'Zašto ne ja?' Teško mi je“, rekla je tada glumica. Svojevremeno je otkrila i da piše oproštajna pisma i snima spotove za svoje najmilije i da je našla pesmu koju želi da joj se otpeva i pusti na njenom poslednjem ispraćaju, a pripremila je i odeću za svoju sahranu.


„Znam u šta želim da odem na onaj svet. Pripremila sam haljinu koju sam dobila od jedne od mojih najboljih prijateljica pre nekoliko godina. Osećam se posebno u tome. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najlepšem sećanju. Poslednjih meseci pokušavam da ispravim neke odnose, da se izvinim ljudima koje sam povredila – svesno ili nesvesno. Trudim se da živim punim plućima i uživam u malo vremena koje mi je preostalo“, rekla je Šeon američkim medijima.

Iako na nedavnim fotografijama glumica izgleda zdravije, sada se saznalo da je imala ljubavni krah. Naime, prema pisanju stranih medija, Šenon je posle 11 godina braka podnela zahtev za razvod od svog supruga Kurta Isvarienka. Vest stiže nakon što je nedavno proslavila 52. rođendan, a u dokumentima do kojih je došao TMZ stoji da ona i njen suprug nisu zajedno od januara ove godine.

Par se venčao 2011. godine i to joj je bio treći brak, pošto je prethodno bila u braku sa Ešli Hamilton i Rikom Salomonom.

„Razvod je poslednje što je Šenon želela. Nažalost, nije imala druge opcije', rekla je njena predstavnica Leslie Sloane. Sama glumica oglasila se porukom na društvenim mrežama. „Jedini ljudi koji zaslužuju da budu u tvom životu su oni koji se prema tebi odnose sa ljubaznošću i potpunim poštovanjem“, napisala je ona na Instagramu.

BONUS VIDEO

 


 

 

 

Komentari (0)
Loading