Malo ko zna da je Masimo voleo ovu SPRSKU PEVAČICU: "Bio je uporan i jednom me je na aerodromu dočekao sa cvećem"

Vesti 20.04.2023 21:00 0

Nakon kratke i teške bolesti, Masimo Savić nas je napustio u 61. godini života, te je čitava javnost ostala nema i u šoku

Malo ko zna da je Masimo voleo ovu SPRSKU PEVAČICU: "Bio je uporan i jednom me je na aerodromu dočekao sa cvećem"

Printscreen/Youtube

Osim što je za sobom ostavio neprolazne hitove i svojom vedrinom i pesmom uveseljavao ljude širom regiona, njegov život je takođe bio veoma turbulentan, o čemu je i sam umetnik otvoreno govorio javno.

Jedna od priča iz Masimovog života tiče se njegove burne ljubavne veze sa čuvenom Bebi Dol, sa kojom je Masimo bio u vezi 80ih godina.

- Bio je uporan i jednom me je na aerodromu dočekao sa cvećem. Tada je počelo sve - otkrila je jednom prilikom Bebi Dol.

- To je bilo jedno vrlo veselo društvo, od otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to - ispričao je tada Masimo za jedan magazin.

- Nismo mogli da se dogovorimo gde ćemo biti. Da li u Istri, Zagrebu ili Beogradu - otkrila je Bebi Dol jednom prilikom.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading