Gledamo ga u SRPSKOJ popularnoj seriji: Za ovim glumcem UZDIŠU i klinke i STARIJE dame, a nekada je prodavao SVINJE i LUBENICE

Vesti 29.11.2021 20:06 0

Zvoleli smo ga u ulozi Šakala u seriji "Ubice mog oca"

Gledamo ga u SRPSKOJ popularnoj seriji: Za ovim glumcem UZDIŠU i klinke i STARIJE dame, a nekada je prodavao SVINJE i LUBENICE

Printscreen/Youtube

 

Glumca Zlatana Vidovića je domaća publika zavolela zbog uloge Šakala u seriji “Ubice mog oca”, a poslednja rola po kojoj je prepoznatljiv je ona u seriji “Pevačica”, gde tumači lik detektiva Bojana.

– Vodio sam veoma koloritan život, tako da kažem, u mladosti. Svašta sam radio. Često sam provodio vreme kod bake i deke na selu, pa sam sa njima išao da obavljam poslove u polju, ali sam i prodavao svinje, maline, gljive… Posle sam u životu i konobarisao, prodavao ulaznice za utakmice, CD-ove, lubenice… – ispričao je Zlatan u “Premijeri”.

– Nikad mi nije bilo ispod časti da radim bilo šta. Iz ove perspektive mi je veoma drago što sam kroz te raznorazne poslove imao priliku da upoznam mnogo ljudi, a samim tim i da shvatim kako oni funkcionišu, kakvu su njihove psihologije. Tada mi nije bilo ni na kraj pameti da će mi to biti od koristi kada počnem da se bavim glumom – rekao je glumac i nastavio:

– Ipak, sve to se pohranilo u neke ladice u mom mozgu koje otvaram kada mi je potrebno za neki lik koji radim. Bavio sam se profesionalno i fudbalom. I danas se uvek nađe termin da se odigra poneka utakmica ili, ako ništa drugo, da se odgleda. Ne propuštam fudbal, tenis, košarku… – dodao je Vidović.

– To mi je jedan od izduvnih ventila od svih poslovnih zadataka koje imam. Moja ćerka Lenka i ja zajedno idemo da gledamo utakmice, ali i igramo tenis zajedno. Ona trenira taj sport već četiri-pet godina. Sportski je tip, pa se negde povezujemo i na tom nivou. Sada je u tom uzrastu kada je bliža pubertetu, pa se snalazim kako mogu i umem sa njenim prvim simpatijama! (smeh)

Vidovića je publika dosad zapazila u mnogim ulogama, od Sukija u seriji “Meso” i Šakala u “Ubicama mog oca”, preko molera Mikija u “Kostima” i Jave u “Hotelu Balkan”, pa sve do Mileta Ilića u filmu “Dara iz Jasenovca” i vojnika u “Koridoru 92”.

Komentari (0)
Loading