Nevolje u RAJU: Pike novoj devojci zadao težak UDARAC, ispoštovao je svaki Šakirin zahtev

Vesti 19.04.2023 14:20 0

Da karma doslovno uvek učini svoje, dokazuju i fotografije pevačice koja uživa u društvu dece, dok se sve češće piše o nevoljama koje prate novopečeni par, Žerara Pikea i Klaru Čiju

Nevolje u RAJU: Pike novoj devojci zadao težak UDARAC, ispoštovao je svaki Šakirin zahtev

Profimedia

Kolumbijska pevačica Šakira nedavno se sa svojim sinovima Milanom i Sašom preselila u luksuznu vilu u Majamiju. Sada konačno može da odahne i uživa, nakon što je skoro godinu dana provela pod budnim okom javnosti nakon razlaza sa fudbalerom Žerarom Pikeom. 

Par se razišao nakon što je fudbaler prevario pop pevačicu sa svojom novom partnerkom Klarom Čijom. Šakira se nakon ralaza duže vreme priremala za odlazak u Majami sa decom.

 

I konačno je došao taj trenutak. Šakira je do detalja uredila svoj novi dom pre preseljenja u Ameriku, a sada je vreme da se opusti i uživa u društvu svojih sinova, što je i činila prethodnih dana. Ipak, čini se da njen mir neće trajati još dugo.

Sudeći prema novim informacijama koje su isplivale, izgleda da neće imati još mnogo vremena za uživanje, jer im uskoro stiže Pike u posetu.

Prema dogovoru, on ima 10 dana svakog meseca da provede sa decom. 

Pikea neće pratiti Klara Čia, što je Šakira tražila.

- Očekuje se i da će sastanak u Majamiju biti napet - potvrdili su Pikeovi advokati novinarima Lauri Fa i Loreni Vaskez.

Osim toga, prema pisanju 'Vanitatisa', Šakira i Pike su se posvađali pre puta u Majami, jer je bivši fudbaler bio ljut što je Kolumbijka odlučila da na put krene ranije nego što je ranije bio dogovor. 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading