Prevršila svaku meru: Poznata Srpkinja zaprepastila javnost svojim metodama vaspitanja ćerke, PLJUŠTE KRITIKE!

Vesti 17.04.2023 09:30 0

Najskandaloznija Srpkinja na svetskoj sceni ponovo je na meti kritika javnosti zbog snimka koji je objavila a na društvenoj mreži TIK Tok.

Prevršila svaku meru: Poznata Srpkinja zaprepastila javnost svojim metodama vaspitanja ćerke, PLJUŠTE KRITIKE!

Printscreen/Instagram

Koko Ostin je ponovo pokrenula lavinu kritika i negativnih komentara objavivši ovaj put snimak plesa nje i njene ćerke Šanel Nikol. Nije prvi put da se njene metode vaspitavanja osporavaju, ali sad smatraju da je baš preterala. 

Sporni snimak prikazuje kako njih dve igraju uz popularnu pesmu "Boom Boom Pow" grupe "Black Eyed Peas". Kritike u komentarima neprestano pljušte jer u jednom Koko stavlja nogu na ćerku koja je potom par puta udara po zadnjici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco)

 

Neki od komentara na račun ove najpoznatije Srpkinje su:

“Nije prikladno za devojčicu i njenu majku" , "Čudno je kako ju je "udarila" (misli se na pokrete male Nikol). Oprosti, ali je čudno".

"Neprikadno, neprimereno", "Kako je tužno da je ovo novi način odgajanje dece i još gore, što to podržava ostatak društva zato svet i jeste ovakav", samo su neki od komentara.

Koko nije prvi put na meti kritika, vrlo često je kritikuju zbog načina na koji vaspitava svoju ćerku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco)

 

Ranije su povod bile dijamantske minđuše koje devojčica nosi od najranijeg uzrasta i kupanje deteta u sudoperi i ako Nikol sada već ima sedam godina. 

"Najlakše je okupati je u sudoperi kada moramo da budemo brze", napisala je tada Koko.

Mnogi je smatraju najkontroverznijom Srpkinjom na svetskoj javnoj sceni, a Nikol je dobila sa reperom i glumcem Ajs Tijem, sa kojim je u braku od 2002. Prethodno je bila je udata za Majka Vilijamsa. Koko je ranije ponosno isticala da je poreklom iz Srbije. 

Komentari (0)
Loading