Ben Aflek otkrio ružnu stranu Meta Dejmona: Evo zašto nikome ne bih preporučio da živi s njim

Vesti 15.04.2023 20:00 0

Met Dejmon i Ben Aflek su veliki prijatelji, a kako se druže još od detinjstva, jasno je da se veoma dobro poznaju

Ben Aflek otkrio ružnu stranu Meta Dejmona: Evo zašto nikome ne bih preporučio da živi s njim

Profimedia

Glumac Ben Aflek nedavno je otkrio zanimljive detalje o njihovom prijateljstvu tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Naime, tokom nastupa u emisiji "The Late Late Show" u četvrtak, čiji je domaćin bio Džejms Korden. Aflek je govorio o tome kako je bilo živeti sa Metom Dejmonom i bratom Kejsijem Aflekom.

Aflek tvrdi da je Met Dejmon bio veoma neuredan cimer i da nikada nije plaćao račune. Onda su se jednog dana Ben i njegov brat Kejsi dogovorili da ne čiste za Dejmonom dok on sam ne uoči nered u stanu.

"Jednog dana sam se vratio kući zajedno s bratom i Met je bio u stanu u kratkim pantalonama i majici i igrao igrice usred dnevne sobe, a oko njega se nalazilo smeće. Pogledam dole, vidim suši koji je bio sedam dana star, a u njemu su se nalazili crvi", izjavio je Ben Aflek.

Također, Ben Aflek je pojasnio da je on i dalje njegov najbolji prijatelj i da ga mnogo voli, ali i da je prema njemu bio sjajan prijatelj sve ove godine. Pored toga, rekao je da ipak ne bi nikome preporučio da živi s Dejmonom.

Aflek i Dejmon nedavno su seponovo  udružili u biografskom filmu "AIR", u kojem obojica glume, a Aflek je također režirao i producirao ovaj film.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading