Ovim slavnim ženama kosa opada i skoro su ĆELAVE: Viđate ih sa bujnim frizurama, a zapravo nose perike!

Vesti 13.04.2023 14:20 0

Brojne slavne žene gube kosu, što pokušavaju da sakriju perikama i nadogradnjama, a evo šta uzrokuje njihove probleme.

Ovim slavnim ženama kosa opada i skoro su ĆELAVE: Viđate ih sa bujnim frizurama, a zapravo nose perike!

Profimedia

Mnoge slavne žene u nekom trenutku svog života imale su problema sa nekim tipom opadanja kose. Pečate na glavi krile su perikama i nadogradnjama, a dok su neke uspele da oporave svoj skalp, ima i onih koji su osuđeni na to da do kraja života nose perike.

Dugogodišnjim posvetljivanjem, teškim ekstenzijama i svakodnevnim ispravljanjem, protetikom za snimanja i slično, uništile su kose do te mere da im opada u pramenovima, a fotografije u časopisima i reklamama uglavnom su samo dobra "šarena laža".

Otkrivamo koje to sve dame imaju problem sa opadanjem kose.

Naomi Kembel

Naomi Kembel je jedna od vodećih na listi kada je reč o problemima sa opadanjem kose. Čuvena "crna mamba" jedna je od najlepših žena, no zbog dugogišnjeg nošenja ekstenzija i agresivnih tretmana za ispravljanje kose, u jednom trenutku ona je počela da se tanji, a potom i da opada, i to u pramenovima.

 

 

Naomi je imala problem sa transakcijskom alopecijom, zbog čega je nije moguće videti bez perike.

 

 

U intervjuu za Evening Standard rekla je da danas pokušava da više brine o svojoj prirodnoj kosi, ali i da je nije sram što nosi perike jer tvrdi da ih nose baš svi, a ona radi ono što želi ili joj to nalaže posao. 

Tajra Benks

Sličan problem ima i njena kolegica Tajra Benks koja se zbog posla podvrgla istim tretmanima. Ona je pre nekoliko godina otkrila da nosi perike i ekstenzije. Nakon brojnih spekulacija da joj je otpala kosa, na Instagramu je pokazala kako zapravo izgleda, a na slici se moglo videti kako joj nedostaje poprilično velika količina kose s čela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks)

 

Kristina Agilera

Slavna pevačica Kristina Agilera imala je problem zbog posvetljivanja kose, koju je pored toga i ravnala. Takođe, u jednom trenutku tokom svoje karijere često je nosila loše ekstenzije zbog čega joj je kosa opadala u pramenovima.

 

 

 Dženifer Aniston

Verovali ili ne, ali čak i žena koja je poznata po raskošnoj kosi punoj volumena, u jednom trenutku je imala ogroman problem sa opadanjem kose nakon što joj je frizerka toliko oštetila vlas. Drastično je skratila dužinu, i nikad više nije išla na brazilsko ispravljanje.

 

 

Kristin Dejvis

Još jedna žena koja je sinonim za raskošnu frizuru. Međutim, zvezda serije "Sex and the city" priznala je da je sve delo veštih frizera i ekstenzija. Pravo stanje njenog skalpa videlo se 2016. kada je učestovala u misiji Unicefa, a pečati na skalpu bili su vidljiviji jer joj je kosa bila vezana. 

 

 

Džejda Pinket Smit

Lepa glumica jedna je od onih koja je kosu izgubila zbog alopecije. Dugo je nosila turbane i perike da bi se pre par godina odlučila da više ne skriva glavu. 

Ovim slavnim ženama kosa opada i skoro su ĆELAVE: Viđate ih sa bujnim frizurama, a zapravo nose perike!

Profimedia

 

 

Kim Kardašijan

I Kim Kardašijan je osetila na svojoj kosi posledice čestog blajhanja i ekstenzija. Nažalost, koliko joj je koren oslabljen, a kosa tanka postalo je vidljivo nedavno kada se snimala bez nadogradnje. I pre toga je uslikana više puta sa ćelavim delovima glave. 

 

 

Kajli Džener

Nažalost, i Kajli je krenula stopama svoje sestre Kim, te ne samo da je jedno vreme preterano menjala boje kose, već ju je oslabila i teškim ekstenzijama, zbog kojih je njen koren oslabljen.

 

 

 

Komentari (0)
Loading