Ariana Grande zabrinula FANOVE: Njen izgled je mnoge zbunio, a ona se bori sa ovim problemima

Vesti 13.04.2023 09:02 0

Ariana Grande je podelila trominutni snimak ispovesti, nakon što su fanovi zabrinuti za njeno zdravlje.

Ariana Grande zabrinula FANOVE: Njen izgled je mnoge zbunio, a ona se bori sa ovim problemima

Printscreen/TikTok

Pop zvezda je koristila TikTok da bi se pozabavila mnogim problemima na umu, uglavnom vezanim za izgled i mentalno zdravlje. Pevačica je progovorila i o svojim ranijim problemima sa drogom i alkoholom.

„Ne radim ovo često. Ne sviđa mi se. Nisam dobra u tome. Međutim, samo sam htela da se pozabavim vašom brigom za moje telo, i da malo pričam o tome šta znači biti osoba sa telom i da budeš viđen i gledan obraća toliko pažnje“, navela je ona.

 

 

Pevačica je bila inspirisana da uradi nešto što joj nije lako: da bude ranjiva u očima javnosti. Motivisali su je komentari fanova koji su rekli da ne izgleda dobro. "Postoji mnogo različitih načina da izgledate zdravo i lepo. A lično, za mene, telo sa kojim ste uporedili moje sadašnje telo bilo je najnezdravija verzija mog tela", dodaje ona.

Inače, 29-godišnjakinja je ranije otkrila da pati od napada panike, kao i da se bori sa anksioznošću i depresijom. Pevačica se još od terorističkog napada u Mančesteru bori sa psihičkim problemima, a tome je doprinela i smrt njenog bivšeg dečka Meka Milera.
 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading