Zvezda najvećeg NETFLIKSOVOG hita se udaje: Ima samo 19 godina i rešila je da provede sa njim ostatak ŽIVOTA

Vesti 12.04.2023 14:30 0

Glavna zvezda hit serije "Stranger Things" Mili Bobi Braun verila se za svog dugogodišnjeg dečka, a jedan neobičan detalj mnogima je privukao pažnju

Zvezda najvećeg NETFLIKSOVOG hita se udaje: Ima samo 19 godina i rešila je da provede sa njim ostatak ŽIVOTA

Profimedia

Čuvena "Jedanaestica" i Džejk, sin slavnog muzičara Džona Bon Džovija obradovali su svoje fanove na Instagramu, a očekivano, čestitke su se samo ređale. 

"Volim te već tri leta, ali dušo, i želim to svakog leta", napisala je u opisu objave stihove iz pesme Tejlor Svift, Mili.  

I Džejk je na svom Instagram profilu objavio njihove dve fotografije i napisao "Zauvek".

Inače, Mili i Džejk su se i upoznali posrdstvom ove društvene mreže i dugo dopisivali, a onda su iskrice između njih planule. Svoju vezu su obelodanili u junu 2021. godine kada je ona podelila fotografiju na kojoj se vidi kako je Džejk ljubi u obraz uz napomenu da su sada "zvanični na Instagramu".

Prvi put su zajedno viđeni u javnosti na dodeli BAFTA nagrada prošle godine. Početkom godine, Mili je nagovestila da je njihova veza ozbiljna i da sve ide u ovom pravcu kada je Džejka nazvala "partnerom za ceo život" u jednoj objavi na Instagramu.

"Beskrajno zaljubljena u godinu koju sam imala! Zahvalna za svoje prijatelje, porodicu, magarca (Bernarda), svoje pse i svog partnera za ceo život", napisala je tada.

Sada su mnogi njihovu odluku prihvatili sa oduševljenjem, a čestitke se nižu danima. Ipak mnogo je i onih koji veruju da je Mili previše mlada i da bi trebalo da se posveti karijeri. 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading