Loš potez mu je zauvek UNIŠTIO KARIJERU: Najveći šmeker je postao " nakaza" zbog hobija na koji se "navukao"

Vesti 12.04.2023 10:10 0

Slavni glumac Miki Rurk bio je miljenik ženske, ali i muške populacije - ne samo zbog glumačkog talenta, već i zbog lepog lica koje ga je krasilo. Međutim, danas je neprepoznatljiv

Loš potez mu je zauvek UNIŠTIO KARIJERU: Najveći šmeker je postao " nakaza" zbog hobija na koji se "navukao"

Profimedia

Nakon što je stekao svetsku slavu u Holivudu, Rurk je postao nezasit. Hteo je da bude prepoznatljivo lice i u svetu sporta, a tu cenu je skupo platio. Počeo je profeasionalno da se bavi boksom, a karijera sportiste mu je donela niz povreda od kojih se nikad nije oporavio.

Slomljena rebra, povreda nosa, obraza, jezika i gubitak kratkotrajnog pamćenja ostavili su trajne posledice na njegov izgled. Stvari je pokušao da popravi reznim estetksim zahvatima i rekonstrukcijom lica, ali one su mu dodatno pogoršale izgled.

"Nos mi je bio dva puta slomljen. Imao sam pet operacija nosa. Morali su da mi uzmu hrskavicu s uha da bi mi obnovili nos i još nekoliko operacija jer ožiljak nije zacelio kako treba", rekao je jednom Rurk.

Ubrzo je postao zavisnik od estetskih operacija, a tu adikciju nikad nije skrivao.

"Uglavnom sam uvek tražio da mi vrate lice na mesto. Međutim, odabrao sam pogrešnog hirurga i navukao se", priznao je jednom prilikom.

Karijeru glumca nije nikad vratio, a danas se mediji često osvrću na njegov deformisani izgled.

Komentari (0)
Loading