Skandal na SNIMANJU filma: Anđelina Džoli BESNA pljunula kolegu u facu

Vesti 10.04.2023 10:40 0

Trenutak se dogodio tokom snimanja filma o Aleksandru

Skandal na SNIMANJU filma: Anđelina Džoli BESNA pljunula kolegu u facu

Printscreen/Youtube

Anđelina Džoli je ime koje je sinonim za Holivud. Radila je sa nekim od najvećih reditelja i glumaca u industriji. Poznata je po svojim kultnim ulogama u filmovima kao što su Salt, Lara Croft: Tomb Raider, Maleficent, Gia i mnogi drugi. Ipak, jedna od njenih najupečatljivijih uloga bila je u istorijsko-ratnom avanturističkom filmu "Aleksandar" iz 2004. godine , reditelja Olivera Stouna, u kojem je igrala ulogu Olimpije pored Kolina Farela.

Uprkos kritikama sa kojima se suočila da je mlađa od svog lika, Anđelina Džoli je ulogu Aleksandrove majke odradila sa velikom veštinom i bila je veoma uverljiva. U početku je oklijevala da preuzme ulogu, s obzirom na razliku u godinama između nje i Farela, ali je obavila razgovor sa rediteljem, koji ju je uvjerio da savršeno odgovara za ulogu. U jednom intervjuu, Džoli je rekla: „Režiser bira samo ljude za koje smatra da su pravi za tu ulogu. Odabrao me je s razlogom.“

Supruga Tonija Cetinskog progovorila o TEŠKOJ borbi za goli život: Dva dana ranije je osetila simptome, a onda je usledio PAKAO!

Džoli je imala veliko poštovanje i divljenje prema Kolinu Farelu , koji je u filmu igrao Aleksandra Velikog . Verovala je da je on savršeno odgovarao toj ulozi, da poseduje sve kvalitete velikog kralja i da je „vredan“ i „dobrog duha“.

Ona je pohvalila njegove veštine kao Aleksandrovog lika i verovala je da ima sposobnost da inspiriše grupu ljudi. Međutim, desio se jedan incident na setu koji je razbesneo Džoli.

Zloglasna scena pljuvanja

Tokom jedne od scena u filmu, Olimpijada pljuje Aleksandra Velikog . Džoli je u jednom intervjuu otkrila da je ova scena improvizovana, a pljunula je Farela jer ju je naljutilo nepoštovanje njegovog lika prema Olimpiji. Džoli je rekla: "To je bilo kada su se svađali, i to je zapravo proizašlo iz toga što on ne poštuje nju".

 

 

Uprkos ljutnji, Džoli i Farel su imali odličnu hemiju na ekranu koju su gledaoci zaista cenili. 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading