Dok je Rozga bacala žensku publiku u TRANS, pogledajte šta su oni radili: Cela Srbija je poludela zbog ovih muškaraca

Vesti 09.04.2023 10:32 1

Koncert Jelene Rozge u "Štark Areni" je bio fenomenalan

Dok je Rozga bacala žensku publiku u TRANS, pogledajte šta su oni radili: Cela Srbija je poludela zbog ovih muškaraca

Alo/Live Production

 

Jelena Rozga napravila je spektakl u Areni, koja je bila prepuna. Karte za njen koncert su brzo rasprodate, a falila je i koja karta više. Rozga je u stajlingu koji je privukao najveću pažnju kročila na binu, a publika je skandalirala njeno ime i vrištala kada je ona pojavila.

Ovo je bio jedan od najemotivnijih koncerata koji je održan u prestonici. Ženski deo publike je bio u transu, većina devojaka je plakalo uz njene hitove, dok su muškarci... gledali utakmicu na svom telefonu. Verovatno Monako - Partizan. 

Na internetu su se pojavili video snimci na kome, dok dame pevaju i uživaju u hitovima, par muškaraca na svojim mobilnim telefonima pomno prate utakmicu.

 

 

Komentari ispod videa su bili urnebesni. Od onih koji ih brane i krive žene što su ih doveli na koncert, do onih komentara gde kude ovakvo ponašanje momaka. 

 

 

Kako god bilo, sa jedne strane je pohvalno što su došli i ispoštovali svoje dame i žrtvovali gledanje utakmice, a sa druge strane je i nepoštovanje žene sa kojom su i koju su ostavili da sama preživljava emocije koje je Rozga širila Arenom.

Koje je vaše mišljenje?

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Samo jedan prosećan mućkarac
09.04.2023 11:31

Ne volim sebi da postavljam pitanje koga više volim, da li Rozgu ili košarku, tako da ne bih sebe tim pitanjem mučio, uvek se odlučujem za tandem, tako da ne zameram momcima na kreativnosti, i ja bih verovatno uradio isto! 🤣👍 ps Moram da se izvinim Rozgi na komentaru, ali to je neki naš "muški" hendikep, nadam se da mi neće šta zameriti. 😅