Poznati pevač optužen za silovanje maloletnice: Na suđenju rekao da je "voleo kao ćerku"

Jelena Vukelić Vesti 03.02.2024 15:09 0

Džulija tvrdi da je poznati muzičar silovao kada je imala 16 godina

Poznati pevač optužen za silovanje maloletnice: Na suđenju rekao da je "voleo kao ćerku"

Profimedia

Džulija Misli podnela je tužbu za seksualni napad protiv frontmena grupe Aerosmith, Stivena Tajlera. Tačnije, ona tvrdi da je silovao kada je bila maloletna.

Stiven Tajler negirao je sve optužbe, navodeći niz dokaza kojima je pokušao da opovrgne za sve što je optužen. 

Poznati pevač optužen za silovanje maloletnice: Na suđenju rekao da je

Profimedia

 

 

Naime, Stiven Tajler je prema njenim tvrdnjama pre 48 godina učinio užasnu stvar, silovao ju je kada je ona imala samo 16 godina. Stiven je tada imao 24 godina, a u bekstrejdžu u Portlandu gde su održali koncert upoznao je Džuliju Holkomb, koja je bila tinejdžerka i opčinjena životom jedne grupi devojke koja ju je „uzela pod svoje“ kada je imala 15 godina, promenila joj stil oblačenja i pokazala kako da privuče pažnju rok zvezda.

Džulija u svom autorskom tekstu koji je napisala za „LifesiteNews“ tvrdi da je Stiven Tajler te večeri nakon koncerta pokazao izuzetno interesovanje za nju i tako je počela njihova veza.

– U to vreme, mislila sam da je to najbolja stvar koja je mogla da mi se dogodi. Moja tužna života priča, ali i činjenica da sam mlada i atraktivna, zainteresovali su Stivena. Uskoro nakon koncerta, otišla sam sa njim u Boston – kaže.

Ono što je bizarno u celoj priči, a što Džulija nije najbolje razjasnila je činjenica da je Tajler uspeo da ubedi njenu majku da mu prepusti starateljstvo.

– Pitala sam ga kako je to uspeo. Rekao mi je „Rekao sam joj da je to neophodno kako bih te upisao u školu“ – odgovorio mi je Stiven.

Od te tačke, Džulija je pripadala Stivenu Tajleru.

A baš to Tajler navodi kao ključni dokaz odbrane tvrdeći da je Džulija pristala na njihovu seksualnu vezu i da je on kao njen zakonski staratelj imao imunitet u vreme navodnih događaja. Prema dokumentima koje je dobio magazin "People", takođe je zatražio da se tužba u potpunosti odbaci.

Tajler tvrdi da da ona pretrpela nikakvu povredu ili štetu usled bilo kakvog postupka tuženog" i "ako se utvrdi da je tužiteljka pretrpela štetu, onda takvu štetu nije prouzrokovao tuženi".

Čekamo epilog.

 

 

Komentari (0)
Loading