Skinula prsten i napravila dramu: Kraljica plastike ponovo uživa sa verenikom, evo gde su uhvaćeni

Vesti 06.04.2023 09:06 0

Megan Foks i Mašin Gan Keli su uočeni na Havajima, što je iznenadilo fanove, jer već nedeljama spekulisalo da su definitivno raskinuli

Skinula prsten i napravila dramu: Kraljica plastike ponovo uživa sa verenikom, evo gde su uhvaćeni

Printscreen/Youtube

Otkako je ceo svet pisao o njihovom raskidu, glumica Megan Foks i muzičar Mašin Gan Keli nisu se mnogo pojavljivali u javnosti. Takođe možemo sa sigurnošću reći da su se potpuno povukli, a navodno su išli kod savetnika da bi rešili probleme u njihovoj vezi. „Nije bilo umešanosti treće strane u ovaj odnos bilo koje vrste. Ovo uključuje, ali nije ograničeno na... stvarne ljude, DM-ove, AI botove ili demone. Iako mrzim što vas lišavam nasumičnih neutemeljenih vesti koje bi ChatGPT napisao mnogo tačnije, morate pustiti da ova priča umre i sve ove nevine ljude sada ostaviti na miru“, rekla je Megan u objavi na Instagramu koju je kasnije izbrisala.

Ali sada su ih paparaci slikali na Havajima, tačnije u hotelu Four Seasons gde su ručali. Ove fotografije su verovatno dokaz da njihova veza još uvek nije završena, iako je Megan nedavno stigla na after parti Vaniti Fair-a bez vereničkog prstena.


Inače, par je počeo da izlazi početkom 2020. godine, a verio se u januaru 2022. godine. Od početka su privlačili veliku pažnju svojim ekscentričnim ponašanjem. Nakon što je Megan ostavila glumca Brajana Ostina Grina zbog repera, pojavila se u Mašinovom muzičkom spotu za 'Bloody Valentine', gde se moglo videti kako ga vezuje. Bio je to samo početak bizarne veze u kojoj su se Foks i Keli navodno pili krv, muzičar je nosio njenu krv na premijeri i poklonio joj verenički prsten sa ubačenim šiljcima da bi je bolelo ako pokuša da ga skine , a crvenim tepihom su koračali zajedno, dok im je lanac spajao nokte.

Megan je čak rekla svom vereniku da je 'ili ubije ili joj napravi dete', a jednom prilikom je istakla da je njihova veza bila 'veoma intenzivna'. „Naše duše su izabrale da se suočimo sa stvarima o sebi koje nismo hteli da znamo, koje smo pokušavali da odgurnemo... Sve bi trebalo da bude lako, ali idemo i dođavola jedno sa drugim“, rekla je glumica.


Mnogi su primetili i koliko se Megan promenila tokom veze sa reperom, a postala je i zavisna od mnogobrojnih kozmetičkih procedura. Zato je u poslednje vreme poznata kao "kraljica plastike".

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading