U petoj deceniji pronašla je SRODNU DUŠU: Eva Longorija otkrila sve o čoveku svog života

Vesti 05.04.2023 16:05 0

Poznata glumica Eva Longorija je pronašla ljubav svog života sa 40 godina i otkriva zašto njen brak tako skladno funkcioniše.

U petoj deceniji pronašla je SRODNU DUŠU: Eva Longorija otkrila sve o čoveku svog života

Profimedia

Eva Longorija je jedna srećna i zadovoljna žena, što se i vidi po njoj. Sa 48 godina ona izgleda bolje nego ikad, a sve zahvaljujući velikoj ljubavi.

"Želim da vičem sa najvišeg vrha planine o svemu što se dešava sa nama jer sam tako srećna i uzbuđena što sam sa osobom tako ljubaznom kao što je on", rekla je jednom prilikom Eva o svom mužu Hoseu Bastonu, koji je sedam godina stariji od nje. 

Nakon dva propala braka, zvezda serije "Očajnih domaćica" konačno je pronašla svoju srodnu dušu u Hoseu, a njihova ljubav je sve jača i jača.

U petoj deceniji pronašla je SRODNU DUŠU: Eva Longorija otkrila sve o čoveku svog života

Profimedia

 

Zapravo, to je bila ljubav na drugi pogled za Evu i Hosea. Kada su se prvi put sreli, oboje su izašli iz veze i nisu osećali povezanost. Šest meseci kasnije, ponovo su se sreli, i kako Eva objašnjava:

"Bilo je to kao kliše, anđeli koji pevaju, a oko njega je bio sjaj, i to je bila neposredna hemija."

U Longorijinim očima, Hose je bio najzgodniji muškarac kojeg je ikada videla, a sledećeg dana otišli ​​su na četvoročasovni sastanak. To je bio prvi put da se Eva zabavljala sa starijim muškarcem i činjenica da je on formiran i „odrastao“ bila je trešnja na torti za nju.

Dve godine nakon što su počeli da se zabavljaju, dok su bili u pustinji u Dubaiju, Hose je zaprosio Evu. Veridba je bila prijatno iznenađenje za glumicu, a u jednom intervjuu je svog sadašnjeg muža nazvala najljubaznijim ljudskim bićem koje je ikada upoznala.

Tokom venčanja, Eva uopšte nije bila pod stresom. U stvari, toliko se smejala da je osećala da će joj srce eksplodirati. Hose je pripremio mnoga iznenađenja za Evu, a svakih pola sata bilo je novo iznenađenje, koje je noć učinilo nezaboravnom.

Kada su Evu pitali da li je brak promenio njihovu vezu, rekla je da čak i 3 godine nakon što su se venčali, još uvek lebde.

"Uvek smo bili u braku u našim srcima i u duši, tako da je venčanje bilo samo lep povod za slavlje sa najbližima", otkrila je ona.

„Ljudi me pitaju: ’Da li voliš što si udata?‘ Nije da volim brak – volim što sam udata za njega. On je taj koji sve to čini posebnim i vrednim toga“, priznala je glumica.

U petoj deceniji pronašla je SRODNU DUŠU: Eva Longorija otkrila sve o čoveku svog života

Profimedia

 

Takođe je objasnila da ona i Hose stalno otkrivaju nove stvari jedno o drugom.

"Nekim danima se čini kao da smo zajedno 40 godina, a drugim danima kao da smo se tek upoznali“, dodala je Longorija.

Kada se udala za Hosea, Eva je dobila još jednu ulogu: postala je maćeha njegovoj deci. Ali to je nije sprečilo da rodi još jedno dete. Glumica je priznala da su Hoseova deca bila ta koja su je "naterala" da poželi da rodi dete. Tako je 2018. godine rodila sina.

Eva i Hose svako veče isključuju telefone, večeraju zajedno i razgovaraju. Pošto su tokom dana veoma zauzeti, imaju mnogo stvari da nadoknade.

Longorija je pronašla ljubav sa Bastonom kada je ona imala 40, a on 50, što im je, kako veruje, omogućilo da cene zajednički život.

„Mislim da je pronalaženje ljubavi sa 40 bilo kao: 'Možemo li jednostavno uživati u ovom životu zajedno?", otkrila je Eva.

Komentari (0)
Loading