Svi su objavili da je Ana dobila ćerku u 68. godini: Ona je to demantovala, iza rođenja devojčice krije se tužna priča

Vesti 05.04.2023 15:25 0

Ana Obregon je demantovala vest da je ćerku dobila preko surogat majke.

Svi su objavili da je Ana dobila ćerku u 68. godini: Ona je to demantovala, iza rođenja devojčice krije se tužna priča

Profimedia

Španska voditeljka Ana Obregon (68) progovorila je o prinovi u porodici nakon što je prošle nedelje objavljena vest da je preko surogat majke dobila ćerku Anu Sandru.

U Španiji je počelo da se raspravlja da li je u redu da ima dete u tako kasnim godinama, a Ana je sada za španski magazin Hola! negirala da je dobila ćerku.

 Otkrila je da je to Ana Sandra, njena unuka, koja je začeta sa polnim ćelijama svog preminulog sina koje su bile smeštene u kriokomori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)



"Ovo je bila jedna od poslednjih želja mog sina Aleksa, koji je zaista želeo da ima dete", rekla je voditeljka, čiji je sin Alehandro preminuo od raka 13. maja 2020. godine u 28. godini. Neposredno pre smrti, rekao joj je da ima tri želje: da osnuje fondaciju za rak, završi knjigu koju je pisao i osnuje porodicu. Sada kada sam ispunila poslednju želju svog sina, mogu i sam da nastavim da živim“, rekla je Obregon.

Ona je otkrila da je proces začeća pokrenut ubrzo nakon Alehandrove smrti, ali da je surogat majka imala problema.

Međutim, nedavno se želja njenog sina ostvarila. „Sada kada zagrlim Anu, osećam se kao da ponovo grlim svog sina. Ne želim da se pravdam za ono što sam uradila, ali to mogu da shvate samo oni koji su sahranili svoje dete', rekla je voditeljka.


Priznala je da bi možda ponovila proces začeća još nekoliko puta jer je Alehandro želeo da ima još dece. „Kada Ana poraste, reći ću joj da je njen otac bio pravi heroj i da može da bude veoma ponosna na njega“, naglasio je Obregon.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading