Ovako će naše POZNATE Srpkinje izgledati kad OSTARE: Sve su LEPE bakice, a jedna nam izgleda kao DEKA

Vesti 04.04.2023 13:00 1

Koristili smo aplikaciju pomoću koje možemo da vidimo kako će naše popularne ličnosti izgledati kada ostare. Sve su nam preslatke

Ovako će naše POZNATE Srpkinje izgledati kad OSTARE: Sve su LEPE bakice, a jedna nam izgleda kao DEKA

Printscreen/Instagram

 

Poslednjih godina popularnost aplikacije koja predviđa kako će poznate ličnosti izgledati u starosti, rapidno je postala jedna od najaktuelnijih aplikacija. Upravo smo i mi odlučili da isprobamo ovu aplikaciju na našim poznatim zvezdama i rezultati su nas oduševili.

Anastasija Ražnatović, Jelena Đoković, Nataša Bekvalac, Nataša Aksentijević, Ivana Španović, Milica Pavlović i Milica Todorović - sve će one biti lepe bakice! Iako smo navikli da ih gledamo u mladosti i snazi, naša isfotošopirana verzija njih u starosti, otkriva da će one i tada zračiti svojom lepotom i harizmom.

Anastasija Ražnatović, koja je trenutno jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu, će u starosti zadržati svoj prepoznatljivi izgled, ali će njen osmeh biti još šarmantniji, dok će Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta, biti prelepa bakica sa još većom mudrošću i unutrašnjom lepotom.

Nataša Bekvalac, koja je poznata po svom mladolikom izgledu, će u starosti imati predivne bore i ožiljke na licu koji će joj dati poseban karakter, dok će Nataša Aksentijević, novinarka i voditeljka, biti jedna od onih lepih bakica koje će sijati svojim pozitivnim stavom i energijom.

Ivana Španović, koja je naša najuspešnija skakačica u dalj, u starosti će zračiti jednom drugačijom vrstom snage - onom koju donosi mudrost i iskustvo, dok će Milica Pavlović, poznata pevačica, biti jedna od onih bakica koje će svojom pojavom privlačiti pažnju i koje će biti uzor mnogim generacijama.

A Milica Todorović, koja je takođe popularna pevačica, će u starosti izgledati kao prelepa, ali mudra baka koja će svojim unucima prenositi ne samo svoju životnu mudrost, već i svoju neiscrpnu energiju.

Sve u svemu, ova aplikacija je pokazala da će naše poznate zvezde u starosti biti prelepe i da će nastaviti da nam služe kao inspiracija, kako u mladosti tako i u starosti.

Komentari (1)
Loading
Bane
05.04.2023 06:38

Jelena je baš ružna. I sada je ružna, ali kao baba...