Ivana je Srpkinja koja je Turčinu rodila sina: Razvela se, pa opet stala na ludi kamen sa drugim turskim milionerom

Vesti 03.04.2023 16:27 0

Najpoznatija Srpkinja koja se udala za Turčina, Ivana Sert, važi za jednu od najuspešnijih žena sa ovih prostora.

Ivana je Srpkinja koja je Turčinu rodila sina: Razvela se, pa opet stala na ludi kamen sa drugim turskim milionerom

Printscreen/Instagram

Mnoge Srpkinje udale su se u inostranstvo i postale veoma bogate i uspešne.

Ivana Sert jedna je od Srpkinja koje su ljubav pronašle u Turskoj, gde je postala jedna od najuspešnijih žena sa ovih prostora. Naime, Ivana je pre 23 godine ponela titulu mis Beograda, a bila je učesnica i Izbora za mis Jugoslavije kao i međunarodnog takmičenja lepote. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanasert)

 

Upravo izbor za mis odveo ju je 2002. godine u Tursku gde je upoznala sadašnjeg supruga Jurdala Serta. Inače, Jurdal je sin poznatog biznismena Mehmeta Serta koji se bavi nekretninama.

Susret Ivane i Jurdala bio je veoma zanimljiv, a upoznali su se u noćnom provodu, u diskoteci koja je tada bila u vlasništvu Serta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanasert)

 

- Jurdala sam upoznala u diskoteci čiji je tada bio vlasnik. U to vreme sam se bavila manekenstvom i već sam pet godina živela u Istanbulu. Jurdal je poznavao valsnika agencije za koju sam radila, saznao je moj broj telefona i tako smo počeli da se družimo. U početku mi se nije sviđao, dok su njegove simpatije bile očigledne. Dolazio je sa mnom u Beograd, pokušavala sam da mu nabacim svoje drugarice, ali nije vredelo. Godinu dana se trudio i na kraju me je osvojio svojom dobrotom - rekla je Ivana Sert za "Blic".

Nakon dve godine, ozvaničili su ljubav brakom, a za veoma kratko vreme postali su jedan od najpraćenijih parova u Turskoj. Dve godine nakon venčanja, u njihov život došao je i sin, a Ivana se porodila u Los Anđelesu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanasert)

 

Ivana je dobro poznato lice sa malih ekrana. Pre 11 godina takmičila se u turskoj verziji šoua "Ples sa zvezdama", ali je morala da odustane od takmičenja po savetu lekara. U njenoj biografiji istaknuto je da je glumila u seriji "Lažljivi svet" i bila voditeljka emisije "Show TV". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanasert)

 

Bila je i učesnica modnog žirija u televizijskim emisijama poput "Modne policije" u kojoj učestvuje Hajdi Klum, a bavi se i modnim dizajnom. I kao da ovo nije bilo dovoljno, 2012. objavila je knjigu "Bizimlesin" sa savetima o modi i lepoti.

Ivanin dizajnerski rad je pre desetak godina primetila čuvena Patrisija Sils, pa je tako Kim Katral (Samanta Džouns) ponela nekoliko njenih kreacija. A kako izgleda njen "sladak" život u Turskoj može se videti i na njenom Instagram profilu gde ima više od 2,4 miliona pratilaca.

Iako ih je spojila velika ljubav, Ivana i Jurdal su se rastali. U braku sa Sertom je bila od 2004. do 2013. godine i ima jedno dete, piše Telegraf. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanasert)

 

Ivana je nedavno ponovo stala na ludi kamen, sa izvesnim Sezerom, a koliko je njihova ljubav jaka svedoče zajedničke fotografije na društvenima mrežama, na kojima se vidi da je par nerazdvojan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanasert)

 

 

 

Komentari (0)
Loading