Isplivale SLIKE sa venčanja Selene i Džastina Bibera: Svi u neverici šta vide

Vesti 02.04.2023 10:30 0

Selena Gomez i Džastin Bieber su u to vreme bili jedan od najpoznatijih slavnih parova u šou biznisu

Isplivale SLIKE sa venčanja Selene i Džastina Bibera: Svi u neverici šta vide

EPA

Međutim, uprkos njihovoj hemiji i ljubavi, njihova veza je bila katastrofalna.

Nakon niza burnih raskida i pomirenja, par se konačno razišao kako bi nastavio sa svojim životima. Dok je pevač pronašao sreću sa svojom sadašnjom suprugom Hejli Biber, Selena još luta u potrazi za svojim princem.

Sada kada je veštačka inteligencija (AI) postala izuzetno popularna, isplivala je i AI ilustracija sa venčanja Selene i Džastina Bibera.

Slike generisane veštačkom inteligencijom prikazuju četiri različita scenarija, od kojih svaki nudi jedinstvenu perspektivu njihovog hipotetičkog venčanja. Iako je Selena na svim slikama prekrivena velom, svaka haljina je malo drugačija, pokazujući različite stilove koji bi mogli odgovarati ukusu neveste.

Džastin se pojavljuje sa različitim frizurama, ali nisu zaboravili ni na njegove brkove. Uprkos raskidu dve zvezde, njihovi obožavaoci imaju nadu da će njih dvoje ponovo biti zajedno.

Veza Selene i Bibera je stvar prošlosti, ali ove slike veštačke inteligencije nude fanovima jedinstvenu priliku da vide šta je moglo da bude. Samo će vreme pokazati da li će Selena i Džastin ponovo postati par.

AI tehnologija je prešla dug put poslednjih godina. Sadržaj se često koristi za kreiranje umetničkih dela ili mimova. Ovo je jedan od prvih slučajeva gde je tehnologija primenjena da oživi fantazije obožavaoca.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading