Javnost je ŠOKIRALA priznanjem da boluje od SIDE: Napravila je pometnju na muzičkoj sceni, evo kako danas izgleda Končita, bradata pevačica

Vesti 26.03.2023 10:48 0

Na Evroviziji 2014. godine napravila je totalnu pometnju svojim pojavljivanjem

Javnost je ŠOKIRALA priznanjem da boluje od SIDE: Napravila je pometnju na muzičkoj sceni, evo kako danas izgleda Končita, bradata pevačica

Profimedia

Končita Vrust je postala veoma poznata nakon pobede na Evroviziji 2014. godine, jer je svojim nastupom i izgledom izazvala veliku pažnju na svetskoj sceni. Ona je hrabro nastupila pred tradicionalnim i konzervativnim društvom, sa ciljem da ruši tabue i predrasude. Končita je poznata po svom neobičnom izgledu i spoju nespojivog, što je postao njen zaštitni znak. Njen pravi identitet je Tomas Tom Nojvirt, austrijski umetnik, koji je stekao nadimak "Bradata diva", jer se na bini pojavljivao prerušen u ženu sa bradom.

Iako je svojim nastupom na Evroviziji uzdrmala celu Evropu, Končita se nakon toga povukla iz javnosti. Međutim, nedavno je viđena na premijeri mjuzikla "Romeo i Julija: Ljubav je sve" u Berlinu, nakon dužeg vremena. Za tu priliku je nosila crnu haljinu sa remenom i poluprozirnim donjim delom, i pokazala je da i dalje ne odustaje od svog prepoznatljivog stila - guste crne brade na licu. Jedinu promenu na njoj je predstavljala nešto kraća kosa.

I nakon svih ovih godina svi je znaju kao ženu s bradom koja je šokirala svakim svojim pojavljivanjem, a pre četiri godine na svom profilu na Instagramu objavila je vest kako je zaražena virusom HIV-a i da je bila prisiljena izaći s tom informacijom zbog pretnji bivšeg dečka, piše showbuzz.hr.

 

Komentari (0)
Loading