Poznata pevačica ostala bez dinara: "Majka me opelješila, ukrala mi je sav novac sa računa, nemam ni za hleb"

Jelena Vukelić Vesti 05.02.2024 17:42 0

Pevačica koja je prodala više od 27 miliona albuma u teškoj finansijskoj krizi

Poznata pevačica ostala bez dinara: "Majka me opelješila, ukrala mi je sav novac sa računa, nemam ni za hleb"

Printscreen/Instagram

Pevačica Jewel, otvorila je srce i ispričala o sve o užasnom trenutku kada je saznala da su joj sve pare nestale sa računa i da nema ni za osnovne namirnice.

Četiri puta nominovana za nagradu "Grammy," izjavila je da joj je majka Lenedra, koja je takođe bila njen menadžer, tokom njene muzičke karijere ukrala neverovatnih 100 miliona dolara.

- Nisam stvarno shvatila kakva je moja majka, sve dok nisam napunila 30 nešto godina. Probudila sam se i shvatila da mi je majka proneverila sve pare, preko 100 miliona dolara", rekla je Jewel u "Verywell Mind Podcastu" sa Amy Morin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jewel (@jewel)

 

Jewel je do sada prodala preko 27 miliona albuma širom sveta.

- Sa 34 godine sam shvatila da dugujem tri miliona dolara, shvatila sam da mi je majka ukrala, shvatila sam da sve što sam mislila o svojoj majci nije istina, to me potpuno slomilo.

Jewel, koja dana ima 48 godina, rekla je da je njen život bio izvitoperen i zasnovan na lažima kada je odrastala.

- Moji roditelji su se razveli kada sam imala 8 godina, i otišli smo da živimo sa tatom", rekla je. - Niko mi nije rekao da je to zato što moja mama nije želela da bude majka. Napustila nas je, pa je tata preuzeo odgajanje nas. Tada to nisam znala.

Pevačica hita "Who Will Save Your Soul" takođe tvrdi da je njen otac bio nasilan.

 

 

- Moj otac je bio ovaj nestabilni alkoholičar koji me je udarao, vrlo lako je identifikovati "lošeg momka". Moja mama je izgledala kao suprotnost - objasnila je.

- Bila je smirena, nikada nije vikala, očigledno me nikada nije udarila. I nisam shvatila da sam na neki drugi način zlostavljala.

Pevačica je podnela krivičnu prijavu protiv majke i za sada čeka rešenje ovog slučaja.


 

Komentari (0)
Loading