Božo Vrećo progovorio o borbi s neizlečivom bolešću: " Prvi put sam tada imao veliki napad"

Vesti 20.03.2023 19:00 0

Božo Vrećo progovorio je o borbi s epilepsijom

Božo Vrećo progovorio o borbi s neizlečivom bolešću: " Prvi put sam tada imao veliki napad"

Printscreen/Instagram

Lirski tenor Božo Vrećo zaludeo je Balkan, a sad je u emisiji "Kod nas doma" progovorio o svojoj borbi s epilepsijom, a spoznao je da boluje od te bolesti kad je imao 18 godina.

- Prvi put sam tada imao veliki napad i shvatio od čega bolujem. Kao u svemu u životu, morao sam pronaći nekakvu snagu. Moja sinergija s Bogom je neuništiva i kao takva je toliko jaka da mogu sve prebroditi. Sve što mi je nekada smetalo, titranje lišća u prirodi, reflektori u studiju, na koncertima i stajanje u visokim potpeticama me je moglo sprečiti, ali nije - objasnio je Božo Vrećo.

Dotakao se majke i njegovih nastupa.

- Većinu stvari mi je moja majka sašila, a ono što je najbolje bilo u detinjstvu je činjenica da sam odrastao slobodan. Sjajno je to kada vam roditelj ne krati krila i bude vam oslonac. Sevdah je mene odabrao. To nije nešto što sam ja želio, mene je on odabrao kao svog partnera i kao nekoga tko će prezentirati sevdah drugačije od svih - dodao je.

Za Story je jednom prilikom progovorio o majci.

- Oslonac te beskrajna snaga, hrabrost, ljubav i brižnost. Uloge su se zamenile i na neki način kao da sam se brinuo o svom detetu. Tako sam mogao i spoznati koliko je jaka veza između majke i deteta, koliko je neraskidiva i posebna. Nadjačava sve boli, strahove i sumnje. Bio sam tu, konstanta koja nije pokazivala strah, nemogućnost i pokolebljivost, bio sam jak poput stijene i mogla se osloniti na mene s povjerenjem i sigurnošću.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading