Kamila Kabeljo u najizazovnijem izdanju: Grudi prekrila belim cvetićima, a kukove upakovala kao da ima 15 kilograma manje

Vesti 08.03.2023 14:00 0

Pevačica Camila je pažljivo odabrala svoj outfit kako bi ostavila snažan utisak dok se s elegancijom prošetala Crvenim tepihom na 65. dodeli prestižne Gremi nagrade u februaru

Kamila Kabeljo u najizazovnijem izdanju: Grudi prekrila belim cvetićima, a kukove upakovala kao da ima 15 kilograma manje

Profimedia

Pevačica Camila je pažljivo odabrala svoj outfit kako bi ostavila snažan utisak dok se s elegancijom prošetala Crvenim tepihom na 65. dodeli prestižne Gremi nagrade u februaru.

Svesna svoje pozicije, da je u centru pažnje, Kamila je hrabro preuzela rizik još jednog modnog poduhvata, odvažno se prikazujući u zadivljujućem belom korsetu, nalik na brushalter, koji je jedva pokrivao njen zavidan fizički izgled.

Uz dramatičan čipkasti grudnjak, zvezda je odabrala nežan beli cvet kako bi pokrila svoje bradavice, pokazujući time diskretnu ali elegantnu notu u svom izgledu koju je iskazala čistom voljom. Njen uticaj i prisutnost su bili neosporni, dok je svojim stilom oduševila sve prisutne i privukla pažnju celog sveta.

Kamila Kabeljo je sa svojim neospornim stilom uspela da napravi sjajnu kombinaciju. Uska crna suknja koja se protezala do poda, sa prorezom na butini, uklapa se u kombinaciju njenog odevnog stila. Široki kukovi u ovoj suknji izgledaju dosta uži i vitkiji. 

U svom sićušnom dvodelnom autfitu, pevačica je otkrila zavidno zategnute trbušne mišiće i dominantne obline, privlačeći pažnju na sebe na Crvenom tepihu.

Iako nije osvojila nijednu nagradu na ceremoniji, Kamila je pokazala svoju upornost i sjajnu pojavu koja nije mogla proći nezapaženo. Njen neprikosnoveni stil i harizma nisu omanuli u oduševljavanju publike, čineći je istinskom modnom ikonom.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading