Da li ste videli ĆERKU Selme Hajek? Čuvala je od javnosti četrnaest godina, a sada mnogi misle da će je NADMAŠITI po lepoti!

Vesti 03.03.2023 10:30 0

Valentina već mnoge oduševljava svojim modnim ukusom

Selma Hajek

Shutterstock

Vatrena Meksikanka, glumica Selma Hajek (57), i danas važi za jednu od najlepših žena u Holivudu. Dokaz je da su negovane žene ipak najsjanije, ma koliko god godina imale. 

Da jabuka ne pada daleko od stabla, čist primer je njena ćerka Valentina Paloma Pinault koja je već sa 15 godina zakoračila u modni svet. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Quién (@quiencom)


Redovna je gošća na revijama poznatih kreatora, odrasla je okružena reflektorima, a moda i glamur su put kojim želi da ide.

 

Njen tata Fransoa-Anri Pino je francuski biznismen i predsednik i izvršni direktor luksuzne modne grupe Kering, pod čijim imenom su "Gucc", "Cartier", "Sant Laurent", "Bottega Veneta", "Balenciaga", "Puma" i mnogi drugi brendovi.

 


Valentina je oduševila na reviji Saint Laurent za jesen 2023., koja je održana u okviru Pariske nedelje mode, u zlatnoj boji od glave do pete.

Nosila je uski top zlatne boje, koji je savršeno uparila sa zlatnom maksi suknjom od krep satena i visokim platformama.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Quién (@quiencom)


Salma je jednom prilikom za meksički Vogue rekla da joj Valentina nikada nije dozvolila da bira odeću, čak ni kada je bila mala, i da joj se to sviđa kod nje, jer je verna sebi, nezavisna i odlučna mlada devojka.
 

 

 

Komentari (0)
Loading