Koristio je steroide da bi se proslavio kao TERMINATOR: Snimao je filmove za ODRASLE pa se našao na naslovnoj stranici GEJ časopisa

Vesti 21.02.2023 09:40 0

Odrastao je u siromaštvu, danas su veoma uspešni glumci i zarađuju milione

Koristio je steroide da bi se proslavio kao TERMINATOR: Snimao je filmove za ODRASLE pa se našao na naslovnoj stranici GEJ časopisa

Profimedia

 

Glumac je oduvek bio atraktivan, a zgodno telo donelo mu je uloge o kojima su mnogi maštali. Još kao mladić, radio je kao model pozirajući potpuno nag za gej časopis "After Dark". Navodno se oprobao i u filmovima za odrasle.

Svi znamo da je bio bodibilder, pa glumac, pa prava zvezda, pa guverner Kalifornije... Otac cetvoro dece, koji je kucnoj pomocnici napravio peto... Ali evo deset zanimljivosti koje sigurno niste znali o njemu!

Trudi se da pet puta dnevno ima se*s

Njegov prijatelj Tom Arnold izjavio je 2013. da Švarceneger pet puta dnevno ima seksualne odnose kako bi bio fit!

"On kaže da je pet puta dnevno optimalno za se*s, i da ima potrebe koje su ušle u deo njegovog fitnes režima", rekao je Arnold "Dejli staru".

Robijao je!

Tokom godine službe u austrijskoj vojsci, dezertirao je tokom osnovne obuke kako bi ucestvovao na jednom takmicenju u bodibildingu. Pobegao je iz kasarne i vozom otputovao u Štutgart. Na takmicenje nije poneo ništa, nikakvu opremu, pa je morao da pozajmi gace drugog takmicara koji je završio predstavljanje.Proveo je nedelju dana u vojnom zatvoru za kaznu.

Prošlost koju bi radije zaboravio

Za razliku od Silvestera Stalonea, koji priznaje da je karijeru zapoceo u filmovima za odralse, bivši guverner Kalifornije stidi se cinjenice da je, kao mladic, pozirao za gej casopis "After dark". Objavljene su 22 njegove fotografije u tom casopisu tokom sedamdesetih godina.

Zamalo se pojavio i u gej filmu za odrasle, otkrila je njegova devojka iz tog perioda, Barbara Autlend Bejker.

"Jedan njegov prijatelj, zvao se Kent, snimao je Arnolda dok bilduje, i onda ga pitao da li te snimke sme da iskoristi za navodni dokumentarac. Arnold je rekao da može, ali onda je saznao da je reditelj snimke njegovog dizanja tegova uvrstio u gej filmove za odrasle. Posvadali su se i Arnold je uspeo da ga natera da snimke ukloni", ispricala je Barbara.

Arnold je u slobodno vreme odlazio u bioskop i gledao filmove Rega Parka, ali i njegovog prethodnika Stiva Rivsa, još jedne bodibilderske zvezde u ulozi Herkula, kao i plivača Džonija Vajsmilera, koji je glumio legendarnog Tarzana. 

Fotografije njih i sličnih snagatora prekrivale su zidove Arnoldove sobe pa se majka zabrinula. 

- Ne znam da li je mislila da sam gej, ali smatrala je da nešto nije u redu sa mnom. Zvala je doktora i pitala ga može li da joj pomogne jer njen sin po zidovima ima slike golih muškaraca dok njegovi prijatelji nad krevetima imaju slike devojaka - prisećao se Švarc.

Komentari (0)
Loading