Prodavala je svoju krv da bi kupila hranu: Danas je milionerka, nosi titulu najlepše na svetu, a svaki muškarac s kojim je bila je ostavio

Jelena Vukelić Vesti 03.02.2024 16:32 2

Po životnoj priči Nikol Šerzinger bi mogao da se snimi vrhunski film

Prodavala je svoju krv da bi kupila hranu: Danas je milionerka, nosi titulu najlepše na svetu, a svaki muškarac s kojim je bila je ostavio

Profimedia

Bivša frontemenka benda "Pussycat dolls" Nikol Šerzinger danas ponosno nosi titulu jedne od najlepših i najzgodnijih pevačica u Holivudu. Iako je sada milionerka koja imaju armiju fanova, njen život pre bogatsva i slave nije bio ni malo lak. 

Da bi se prehrenila dok je strudirala Nikol je radila najrazličitije poslove. Prodavala je šminku, pevala opere u italijanskom restoranu i, verovali ili ne, davala bi krv da bi došla do novca.

 

 

- Najsiromašnija sam bila kada sam studirala. Davala sam krv kako bih se dokopala novca - priznala je, dodajući da su joj najčešći obrok tad bile palačinke s vodom jer su bile jeftine i zasitne. Svoju porodicu mnogo volim, ali nikada nisam imala nekoga ko bi mi kupio auto ili platio časove pevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom - rekla je Nikol.

 

 

 

Uprsko novcu i slavi, njen ljubavni život nije bio lak. Često se pisalo o njenim vezama koje se nekako nikad nisu završavale onako kako je to želela.

Ipak, konačno pored sebe ima pravog muškarca, a nedavno su ona i nekadašni ragbista Tom Evans proslavili prvu godišnjicu veze. Već neko vreme se šuška i da je sportista rešen da je odvede pred oltar, a mnogi su saglasni da pevačica nikad bolje nije izgledala.

 

 

Istina je da Šerzingerova pre Toma nije imala sreće u ljubavi. Jednu od ozbiljnijih veza imala je sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim (30), i kako se navodi, ona je ta koja je odnos okončala jer nije imao ozbiljnije namere sa njom.

Isto se pričalo i za njenog drugog momka, vozača Formule 1 Luisa Hamiltona sa kojim je bila 7 godina u vezi. Međutim, Hamilton je svojevremeno istakao da je razlog raskida to što se nije mogao ćesto viđati sa Nikol zbog obaveza.

 

 

Komentari (2)
Loading
Kralj
28.10.2022 15:50

Krvav je to lebac ...

Realno
06.06.2023 21:00

Žena od 1,45 cm ne može nikad da bude najlepša na svetu