Sa ovom devojkom je mužičar PREVARIO Megan Foks? Oglasila se glumica i tek onda sve bacila u RAZMIŠLJANJE, nikome ništa nije jasno!

Vesti 16.02.2023 09:00 0

U javnosti je poput bombe odjeknulo da Megan Foks i njen verenik Mašin Gan Keli više nisu zajedno

Sa ovom devojkom je mužičar PREVARIO Megan Foks? Oglasila se glumica i tek onda sve bacila u RAZMIŠLJANJE, nikome ništa nije jasno!

Printscreen/Youtube

Sudeći po Meganinom Instagram profilu, to je to, vezi je došao kraj. Zajedničke slike su obrisane, Megan je pratila bivšeg sa Instagrama i ostavila sadržajnu poruku: "Oseća se neiskrenost, svuda je u dahu.


Iz ove objave možemo naslutiti kako je Meghan otkrila prevaru. Fanovi su bili toliko znatiželjni da sada traže krivca za prekid ovog slavnog para.

Sada se navodi da je pevač prevario sa zajedničkom prijateljicom, gitariskinjom Sofi Lojd, koja upravo i svira u Kalijevom bendu. 

"Verovatno je bio sa Sofi", napisao je jedan pratilac, a drugi je dodao:

"Kad je tek počela da svira s njim, sve vreme su flertovali."

Megan je ubrzo odgovorila na njihove komentare i napisala:

"Možda sam ja bila sa Sofi."

Megan je obrisala većinu fotografija s verenikom, uključujući i fotografiju kojom je proslavila njegovu nominaciju na Gremijima. Takođe je prestala i da ga prati na Instagramu, a umesto njega zapratila je repera Eminema, s kojim je njen verenik u sukobu već neko vreme. Objavila je i svoje izazovne fotke, te video u kom je spalila pismo, za koje mnogi misle da je napisao upravo Mašin Gan Keli.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading