Proslavili Dan zaljubljenih, pa se OBELEŽILI za ceo život: Svi se pitaju da li je ovo NAJLUĐA stvar koju su Dženifer i Ben uradili jedno za drugo

Vesti 15.02.2023 08:40 0

Svoj prvi Dan zaljubljenih kao bračni par obeležili su Dženifer Lopez i Ben Aflek tako što su rešili da se tetoviraju

Proslavili Dan zaljubljenih, pa se OBELEŽILI za ceo život: Svi se pitaju da li je ovo NAJLUĐA stvar koju su Dženifer i Ben uradili jedno za drugo

Profimedia

 

Dženifer i Ben su odlučili da se venčaju ovog leta, a juče su kao bračni par obeležili Dan zaljubljenih i jedno drugom su priredili predivno i simpatično iznenađenje. 

Par je odlučio da to iznenađenje bude detoviranje, pa je glumica i pevačica na svom Instagram nalogu objavila niz fotografija sveže istetovirane kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

- Posvećenost. Sretan Dan zaljubljenih ljubavi moja - poručila je Dzenifer uz objavljene fotografije.

Na prvom snimku Lopez je pokazala svoju novu tetovažu znaka beskonačnosti sa strelicom koja prolazi kroz sredinu. Simbol - koji se nalazio na njenom levom rebru - imao je na jednom kraju ispisano "Dženifer", a na drugom "Ben".

I Ben je imao sličnu tetovažu te je istetovirao dve strelice koje se preklapaju ispod pazuha sa slovima "J" i "B" upisanim između osovina.

U istoj objavi glumica je podelila još njihovih zajedničkih fotografija, a na dve od ukupno deset pojdeljenih par se može videti kako uživa na jahti.

Također, JLo se na fotografijama prisetila i njihove veze tokom 2000ih. Par je počeo da izlazi 2002. godine, a službeno su se rastali 2004. godine. Tokom 2021. su potvrdili pomirenje, a prošlog leta su se konačno venčali.

Komentari (0)
Loading