Proglasili su ga za VEČITOG NEŽENJU, a onda se desilo čudo: Žene su nekada uzdisale za zgodnim frontmenom, a evo kako on danas izgleda!

Vesti 14.11.2021 08:30 1

Nekada je "vladao" muzičkom scenom i žene su uzdisale za njim na svakom ćošku, ali ovaj harizmatičan Zagrebčanin se prosto nikada nije "dao"

Proglasili su ga za VEČITOG NEŽENJU, a onda se desilo čudo: Žene su nekada uzdisale za zgodnim frontmenom, a evo kako on danas izgleda!

Printscreen/Youtube

Vlado Kalember je uvek izgledao neverovatno, a sa svojim raskošnim glasom privukao je pažnju mnogih muzičara, međutim danas je skoro neprepoznatljiv!

Svi su pevali hitove čuvenog benda Srebrna krila, benda koji je vrtoglavo doživio svoj uspon i uspeh na muzičkoj sceni u nekadašnjoj Jugoslaviji, a Vlado koji je bio frontmen svog benda uživao je u slavi. Kako su mediji ranije pisali, sanduče za poštu mu je uvek bilo puno pisama od raznih žena, a časopisi sa njegovim slikama su se rasprodavali brzinom svetlosti.

 

Kalember nije imao običaj da govori o svojim partnerkama, ali je u javnosti uvek dizao prašinu, budući da su mu žene teško odolevale. Međutim, on je stalno ponavaljao jednate isto: "Nije svaka žena sa kojom sam popio kafu bila moja partnerka".

Međutim, poznato je da je Vlado bio u jednogodišnjoj vezi sa Lokicom Stefanović, šeficom tada popularnih "Lokica", ali kako to uglavnom biva, veza na daljinu je bila osuđena na propast.

Izgovorio sudbonosno “da” i iznenadio javnost

Iako su ga već proglasili večitim neženjom, Vlado se 2006. godine oženio sa tri decenije mlađom čelistkinjom Anom Rucner sa kojom ima sina Darijana.

Ipak, nakon osam godina provedenih u braku stavili su tačku na odnos, a ovako miljenik mnogih žena izgleda danas:

 

 

Komentari (1)
Loading
gramatika
15.11.2021 12:08

Oženio se Anom, a ne sa Anom!