Neto vrednost Rebeke Romejn: Evo koliko miliona ima legendarna glumica iz X-mena

Vesti 14.02.2023 20:30 0

Pogledajte neto vrednost glumice Rebeke Romejn

Neto vrednost Rebeke Romejn: Evo koliko miliona ima legendarna glumica iz X-mena

Printscreen/Youtube

Glumica Rebeka Romejn ima 50 godina i uživala je u plodnoj karijeri i na filmu i na televiziji. Trenutno igra broj jedan u novoj televizijskoj franšizi Star Trek. Pojavila se u Zvezdanim stazama: Otkriće, Zvezdanim stazama: Šorts, a ima i glavnu ulogu u Zvezdanim stazama: Čudni novi svetovi. Kada je počela svoju karijeru, Rebeka je počela da se bavi modelingom 1991. godine i brzo je napredovala. Sklopila je ugovor sa Viktorijom Sikret i postala jedan od anđela brenda. Međutim, njen cilj je uvek bio da postane glumica i upravo je to uradila.

Neto vrednost Rebeke Romejn: Evo koliko miliona ima legendarna glumica iz X-mena

EPA

 

Rominin veliki proboj dogodio se 2001. godine kada je dobila ulogu, jednog od najvažnijih likova X-Men-a u filmovima. Njena uloga joj je donela priznanje kritike i pojavila se u još dva od tih filmova pre nego što ju je u ulozi zamenila mlada Dženifer Lorens . Ali taj posao joj je doneo priznanje koje je želela i uspela je da ostvari još mnogo uloga na filmu ili televiziji koje su joj učinile popularnom u mediju. Danas glumi na filmu, televiziji i istaknuta je glasovna glumica za video igrice ili animaciju.

Koliko vredi Rebeka Romejn?

Prema Forbsovoj proceni, Rebeka Romejn vredi 25 miliona dolara od svog rada na više filmova i televizijskih serija. Razlika u platama između muškaraca i žena u Holivudu jedini je razlog zašto je bila manje plaćena za sav posao koji je radila tokom godina. Samo od svojih televizijskih emisija, Romijn zarađuje oko 150.000 dolara mesečno. To znači otprilike 2 miliona dolara na godišnjem nivou, ali ona spaja svoje bogatstvo sa suprugom i glumcem Džerijem O'Konelom. Kao zvezda šoua Zvezdane staze, radila je veoma dobro uprkos ovom jazu u platama između muškaraca i žena o kojima smo razgovarali.

Komentari (0)
Loading