Influenserka Marija (23) izgubila je BEBU nakon porođaja: Oprostila se uz emotivne reči od sina "Anđeo više nije sa nama"

Vesti 14.02.2023 18:00 0

Ogromna tuga

Influenserka Marija (23) izgubila je BEBU nakon porođaja: Oprostila se uz emotivne reči od sina "Anđeo više nije sa nama"

Printscreen/Instagram

Marija Mandić (23) je mlada influenserka koja je na svom TikTok profilu objavljivala sve u vezi njene trudnoće i sa svojim pratiocima svaki delić svoje sreće delila. 

Ipak ona je na svom instagram profilu obavestila sve uz potresnu poruku da je izgubila tek rođenu bebu. 

Influenserka Marija (23) izgubila je BEBU nakon porođaja: Oprostila se uz emotivne reči od sina

Printscreen/Instagram

 

 

 - Andjele mali, od pocetka je sve bilo previse dobro da bi bilo istinito. Mali nemirko je ipak odlucio da je za neki bolji svet. Za pocetak svakome bih pozelela trudnocu kakvu sam ja imala, pa cak i porodjaj. Koliko god sam se trudila sve vreme mi je ovo bio najveci strah i samo sam se molila da si dobro. Da li je to instikt ili ne znam sta, ali danima sam osecala neki unutrasnji nemir i ubedjivala sebe da umisljam, ali nisam nazalost. Samo par sati nas je delilo od najvece srece. Iznenadio si nas letos, nismo to tada planirali, a onda si postao centar sveta. Desio si se u pravom trenutku i ucinio me boljom, smirenijom, pre svega zrelijom i pokazao kako umem da volim. Toliko smo se svi radovali i samo odbrojavali dane. Salila sam se da mozes da se zoves i milorad junior, da mi nista nije bitno samo sto pre da se rodis. Lagala bih kada bih rekla da mi trenutno ‘ko zna zasto je to dobro’ nije samo uteha. Kazu mi da Bog uzima sebi andjele, a ja ceo zivot verujem da me upravo oni cuvaju. Ti si od sada moj najveci cuvar lepi moj decko (nije sto si moj, ali si najlepsa beba koju sam videla). Uvek sam se divila zenama koje prolaze kroz ovo i mislila ja nikad ne bih mogla, ali zapravo sve smo mi jake i mozemo sve da podnesemo. Vole te tvoji bućiji i hvala ti sto si ulepsao ovih 9 meseci, a mi se vidimo jednog dana - oprostila se Marija uz emotivne reči koje slamaju sva srca. 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading