Za njom su uzdisali Stalone, Švarceneger i Šon Pen: Nekada je važila za najlepšu ženu na svetu, a danas izgleda potpuno drugačije!

Jelena Vukelić Vesti 21.06.2023 12:22 1

Danska glumica Brigit Nilsen (58) slomila je srca holivudskim zavodnicima i važila za jednu od najlepših žena na svetu

Za njom su uzdisali Stalone, Švarceneger i Šon Pen: Nekada je važila za najlepšu ženu na svetu, a danas izgleda potpuno drugačije!

Promo/Red Sonja

Proslavila se ulogama u filmovima "Kobra", "Roki" i "Policajac sa Beverli Hilsa II", "Crvena Sonja" a osamdesetih je bila simbol lepote - visoka, vitka, sa oblinama, uskog struka i dugačkog

U "Crvenoj Sonji" je igrala rame uz rame sa Arnoldom Švarcenegerom, a iz filma "Roki" izašla je sa vereničkim prstenom koji joj je poklonio sam "bokser" Silvester Stalone.

 

 

Brižit je nedavno rekla da je imala kratku aferu sa Švarcenegerom tokom "Crvene Sonje" i da je sa njom zgodni bodibilder prevario Mariju Šrajver, koju je kasnije oženio.

- Osećala sam se kao da sam mu jedina. Onda sam shvatila da je sa Marijom i osetila sam se prevareno! Možda se ne bih upuštala u to da mi je na početku rekao: "Udaću se za Mariju i to je veoma ozbiljno" - rekla je glumica jednom prilikom.

Da je slavna lepotica bila veoma poželjna svedoči i broj njenih brakova, od kojih je samo poslednji trajao dve godine.

 

 

Bio je tu Kasper Vinding sa kojim je provela samo godinu dana. Potom se skoro odmah udala za Stalonea, a razvela se od njega posle samo dve godine ljubavi. Odmorila se od svega u društvu Šon Pena, a zatim se 1990. udala za Sebastijana Kouplenda. I to je trajalo samo dve godine, a onda je u njen život ušao Raul Majer, sa kojim je ostala duže - čak dvanaest godina! 

Međutim, godinu dana nakon razvoda od Majera udala se za Matiju Desija i sa njim je u braku od 2006. godine. Glumica je govorila da je Stalone "veoma loš u krevetu" i rekla je i da je iz braka izašla nezadovoljna!

Brigit je mogla da ima sjajnu karijeru, pošto je odlično počela, ali izgleda da su je producenti i reditelji potpuno zaboravili, pošto godinama nije dobila značajniju ulogu.

 

 

Zbog toga je završila kao učesnica mnogih rijaliti programa - pojavila se u britanskom Velikom bratu, a učestvovala je i u jednom nemačkom rijalitiju gde je pred kamerama izvela šest plastičnih operacija.

Danas vodi autorsku emisiju na nemačkoj televiziji "RTL" i izgleda poprilično drugačije.

Komentari (1)
Loading
draff
04.02.2023 12:36

Ružica si bila, sada više nisi.