Kejt Midlton u nikada LEPŠEM izdanju: Odelo je pokupilo sve poglede ali i OVAJ BJUTI trend koji će DOMINIRATI ove godine!

Vesti 31.01.2023 20:30 0

Kejt Midlton nam je pokazala kakav ćemo oblik obrva uskoro nositi u 2023. godini

Kejt Midlton u nikada LEPŠEM izdanju: Odelo je pokupilo sve poglede ali i OVAJ BJUTI trend koji će DOMINIRATI ove godine!

Printscreen/Youtube

Kejt Midlton, vojvotkinju od Velsa, milioni žena širom sveta biraju za stilski model kada je u pitanju klasičan i, pre svega, moderan izgled. Ovo se odnosi i na odeću koju nose i njihove frizure. Šminka je takođe oličenje elegancije.

 


Ako pažljivo pogledate, izgled obrva Kejt Midlton je raznolik kao i njena odeća i frizura. Ima li primera? Nekada je Kejt Midlton nosila veoma tanko počupane obrve...

 

 

 

U 2021. godini je sledila trend raščupanih obrva, sada je otkrila vrlo poseban novi stil obrva koji će biti na vrhu naše liste omiljenih trendova za 2023. godinu. 

 

 

Na svečanost u londonskoj zgradi BAFTE ona je došla u pratnji princa Vilijama, a oboje su bili naročito doterani za ovu priliku. Kejt je blistala u crvenom odelu i glamuroznim izgledom. 

 

 

Vidno je bilo da Vilijam nije mogao da skine pogled sa svoje žene. Da li je to zbog odela ili prirodnih obrva, ne znamo, ali svakako da je prelepo kada vidimo da muž posle toliko vremena i dalje gleda na taj način svoju ženu. 

Sada je prava prilika da se više ne opterećujemo oko obrva i da ih pustimo da štrče i idu kako im je volja. Ako nemaju ponoću, možete ih popuniti gelom i ka gore ih minimalno povući kako bi dobile na volumenu. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading