Uslov koji je Džej Lo postavila bivšem mužu: Ovo mora da ispuni ako želi da se venča sa MANEKENKOM

Vesti 30.01.2023 18:00 0

Džej-Lo je zahtevala tražila da joj se ispuni važan zahtev od svog bivšeg muža u vezi sa njegovim predstojećim brakom

Uslov koji je Džej Lo postavila bivšem mužu: Ovo mora da ispuni ako želi da se venča sa MANEKENKOM

Shutterstock

Dženifer Lopez i Mark Entoni bili su jedan od parova o kojima je svet pričao na sav glas. Dve uspešne zvezde su bile su u romantočnoj vezi neko vreme nakon što su se upoznale, iako je njihov brak formalno trajao samo sedam godina.

Dve superzvezde su se razveli 2011. godine i odlučili da ponovo izgrade svoje živote sa drugim ljudima.

Dok se Džej Lo vratila Benu Afleku, Mark je započeo vezu sa kraljicom lepote Nadijom Fereirom, sa kojom će venčao ove subote.

Fereira, 23-godišnja paragvajska manekenka, počela je da izlazi sa Markom Entonijem 2022. godine, a ubrzo su se verili.

Iako su Džej Lo i Mark u dobrim odnosima zbog svoje dece, Dženifer Lopez se u početku nijespominjala veridbu bivšeg partnera u javnosti. Pevačica ima dobar razlog da bude zabrinuta zbog ovog velikog koraka u životu svog bivšeg.

Džej-Lo je dala Marku Entoniju samo jedan uslov

Iako je Džej Lo žena veoma otvorenog uma, otkriveno je da pevačica nije dobro prihvatila vest o venčanju Marka Entonija. Izvor je otkrio da se njoj nije dopalo što je njen bivši partner zaprosio Fereiru posle samo šest meseci zabavljanja.

Dženifer Lopez ga je ipak podržala, ali mu je nametnula veoma važan uslov kako bi dobio njen blagoslov.

Prema nekoliko izvora, ovo ima veze sa budućom suprugom Marka koja će morati dobro da tretira njihovu decu Maksa i Emu, a Džej-Lo je to dala do znanja Marku Entoniju.

Zabrinutost Dženifer Lopez za Nadiju ima veze sa činjenicom da će Paragvajka postati maćeha njenoj deci, a ona nije voljna da ih ostavi ni sa kim.

U svakom trenutku, Džej-Lo je uvek pazila na dobrobit svojih blizanaca, zbog čega je postavila taj uslov da se Mark Entoni oženi manekenkom.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading