Ova žena je podvodila tinejdžerke bogatašima: Sada se prvi put oglasila iz zatvora, a evo ko su bili "klijenti" čuvene MADAM

J.V. Vesti 27.11.2023 16:29 0

Gislejn Maksvel je osuđena je prošle godine na 20 godina zatvora za podvođenje maloletnih devojaka koje su učestvovale u orgijama sa Džefrijem Epstajnom i njegovim prijateljima bogatašima

Ova žena je podvodila tinejdžerke bogatašima: Sada se prvi put oglasila iz zatvora, a evo ko su bili "klijenti" čuvene MADAM

Profimedia

U onome što je opisano kao „suđenje veka“, porota je čula da je Maksvelova „servirala“ devojke od 14 godina za Epstajna – i čak se i sama pridružila zlostavljanju.

Nakon smrti Džefrija Epstajna u njujorškom zatvoru u avgustu 2019. godine godine američko državno tužilaštvo nastavilo je istragu na području južnog Njujorka, a jedna od njegovih žrtava je u tužbi upravo Maksvel navela kao osobu koja je "bila podrška Epstajnovom krugu trgovine seksom". Između ostalog saznalo se i da je akter seksualnih orgija bio i princ Endrju, sin kraljice Elizabete II.

On je negirao je optužbe, baš kao što je i Maksvelova to činila duže vremena. Međutim, jedna od žrtava milijardera predatora Virdžinija Roberts Gifr rekla je da su je ona i Epstajn pripremali za seks sa britanskim princem.

Niz detalja o Gislejn Maksvel otkrila je i Kristina Oksenberg (56), otuđena ćerka princeze Jelisavete i sestra glumice Katarine Oksenberg.

Za Gislejn je rekla da obožava moć i kontrolu: "Kad bih je videla ona bi rekla: “Ti si moj najsiromašniji prijatelj” i smejala bi se, to joj je pričinjavalo zadovoljstvo, možda se osećala kao da ima kontrolu".

Gislejn kaznu od 20 godina služi u zatvoru u Floridi i sada je oglasila u prvom televizijskom intervjuu.

Naime, žena koja je osuđena za podovđenje maloletnica, požalila se na "male porcije hrane, lošeg izbora vegetarijanskih jela i previše obaveza u toku dana". 

Dok su ljudi sa zgrađavanjem slušali njeno obraćanje, ona je nastavila:

- Kontrola porcija je veoma čudna. I kada ste poput mene na ishrani bez mesa, trebalo bi da imate ili humus ili sveži tofu, ali mi daju samo pasulj. Hrana je bez začina i sve je bezukusno -  rekla je Gislejn, a prenosi "Daily mail".

Takođe, nazvala je princa Endrjua svojim "dragim prijateljem" i označila optužbe protiv njega kao neosnovane. Govoreći o gospođi Gifr, Maksvel je rekla:

- Njene priče su veoma detaljne i razrađene. Ako su vam sećanja tako loša, kako se onda možete osloniti na bilo šta što ona kaže?

Nakon ovog intervjua, javnost je ostala u šoku, tako da nije ni bilo mnogo komentara na njen iskaz, jer bi očigledno svaki komentar na sve ovo bio suvišan.

 

BONUS VIDEO

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading