"Kakve GLUPOSTI ti izmišljaš?" Gvinet Paltrou razbesnila ljude svojom "detoksikacijskom salatom", jedan detalj im je potpuno apsurdan

Vesti 22.01.2023 19:00 0

Glumica Gvinet Paltrou suočila se sa negativnom reakcijom nakon što je u sredu na zvaničnom Goop Instagram nalogu objavila snimak na kojem pravi salatu od lososa za „detoksikaciju“

"Kakve GLUPOSTI ti izmišljaš?" Gvinet Paltrou razbesnila ljude svojom "detoksikacijskom salatom", jedan detalj im je potpuno apsurdan

Printscreen/Instagram

Da bi promovisala sedmodnevni program G. Tok Reset Kit svog brenda Goop od 195 dolara, Paltrou je pripremila „salatu na žaru“ koja se sastoji od zelene salate, mladog luka, avokada, tikvica, šparoga i pečenog lososa pomešanih sa „veoma jednostavnim vinaigretom od vlasca i dijonskog javora“ .

- Mislim, pogledajte kako je izdašan i lep. To je veliki obrok. Ono što je tako lepo u vezi sa ovim resetovanjem je to što ima toliko hrane u njemu i sve je zaista hranljivo - kaže glumica u videu. Nakon što je završila sa pravljenjem salate, Paltrou je probala obrok, rekavši da "nikada ne biste pogodili" da je to obrok za detoksikaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by goop (@goop)


Ljudi su kritikovali njen recept

Dok su njeni obožavaoci hvalili riblju gozbu, drugi su je kritikovali što je obrok nazvala "detoks".

- Devojko, ti samo izmišljaš sranja da zaradiš. Naša jetra je ta koja čisti organizam od toksina. Sve ove gluposti o 'čišćenju' su samo još jedan način da zaradiš. Ova devojka nema pojma o čemu priča. Tako je puno sranja! Vaše telo je napravljeno da se čisti od svih toksina. Hranite se zdravo, vežbajte, spavajte dovoljno - prokomentarisao je jedan strastveni korisnik koji tvrdi da je medicinska sestra.


- Ona uvek vrši detoksikaciju/resetuje ono što jede. Oseća se opsesivno. Deluje i kao poremećaj u ishrani. Deluje nezdravo - dodao je drugi korisnik.

-Kako je ovo 'veliki obrok'? Možemo li prestati da lažemo sami sebe? - rekao je treći, a jedan korisnik je dodao: "Detoks nije stvar, prestanite da pokušavate da ga prodate!"

Printscreen/Instagram

 

- Salata od lososa: ništa loše u tome, čak izgleda kao kompletan obrok sa skrobnim povrćem. Ali cela ideja o 'detoksikaciji' je zaista loš način da kultura ishrane uplaši ljude da pomisle da moraju da kupe nešto da se oslobode svoje telo strašne stvari koje se zapravo ne dešavaju - rekla je dijetetičarka za žensko zdravlje Mekenzi Koldvel za Page Sik.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)
Loading