Kristijano Ronaldo pokušava da okonča glasine o krizi u vezi: Dve nove fotografije dokazuju to!

Vesti 18.01.2023 08:41 0

Tračevi o krizi u vezi Kristijana Ronalda i Georgina Rodrigez izgleda da se bliže kraju nakon što je par na društvenim mrežama podelio nekoliko fotografija svog porodičnog izleta dok su razgledali neke od znamenitosti koje Rijad nudi

Kristijano Ronaldo pokušava da okonča glasine o krizi u vezi: Dve nove fotografije dokazuju to!

Printscreen/Instagram

Kristijano Ronaldo potpisao je sa Al Nasrom ugovor vredan 400 miliona dolara, ali, zbog dva meča isključenja iz Premijer lige, do sada nije mogao da debituje u Ligi Saudijske Arabije.

Luksuzan život koji će Ronaldo imati u Saudijskoj Arabiji je jasan, jer će živeti u jednom od najskupljih kvartova u Rijadu. Na ovim slikama koje je izbacio vidi se da cela porodica uživa u novom domu.

Njih dvoje su ovim fotografijama uklonili svaku sumnju da im je veza u krizi. 

 

 

„Kvalitetno vreme sa mojim ljubavima“, objavio je Kristijano na svom Tviter nalogu uz dve fotografije, od kojih jedna prikazuje celu porodicu na čamcu sa jezerom u pozadini i nekim zgradama u gradu. U drugom, u nečemu što liči na akvarijum, Georgina grli fudbalera, koji se smeši za kameru.

Dok je Kristijano Ronaldo podelio dve fotografije, Georgina nije zanemarila sopstveni Instagram nalog dok se hvalila vožnjama u ekskluzivnom zabavnom parku u prestonici Saudijske Arabije, uz snažnu poruku o tome šta misli o gradu.

 

 

„Rijade, kako si lep“, napisala je ona.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading