10 šokantnih detalja iz knjige princa Harija: Kaže da je rođen da bi bio donor organa za brata, a evo gde je izgubio nevinost

J.V. Vesti 11.01.2023 11:51 0

Danas su memoari prica Harija pod nazivom "Spare" (Rezerva) ugledali svetlost dana i istog trenutka napravili su ozbiljnu pometnju i haos u javnosti

10 šokantnih detalja iz knjige princa Harija: Kaže da je rođen da bi bio donor organa za brata, a evo gde je izgubio nevinost

Printscreen/Youtube

Posle dokumetarca "Hari i Megan" odnosi u kraljevskoj porodici bili su žestoko uzdrmani, ali posle ovih memoara čini se da su zauvek osuđeni na propast. Naime, u memoarima je pric Hari izneo "prljave" detelja i sve šokirao. Ovo je deset najintigrantnijih detalja iz Harijeve knjige.

Tuča sa Vilijamom

Navodno, sve je počelo nakon što je Vilijam nazvao Megan nepodnošljivom i svađalicom.

- Svađa je izbila u našoj kući u Londonu 2019. godine, rekao sam mu da se ponaša iracionalno, a on je nazvao Megan teškom, nevaspitanom i svađalicom. Odgovorio sam mu da mi ponavlja kao papagaj ono što štampa piše o njoj, a onda je počeo da urla na mene - prisetio se Hari.

 

Kamila tračara 

Navodno, sve informacije koje su dolazile do medija su stizale preko jednog stručnjaka kog je angažovao Čarls, na nagovor Kamile.

 

Čarls hladan kao kamen

Od oca nije dobio ni zagrljaj u teškim trenucima. Kada je umrla princeza Dajana, Hari je imao samo 12 godina i jako teško je prihvatio činjenice da mame više nema.

- Moj dragi sine, mama je imala saobraćajnu nezgodu... Dogodile su se komplikacije - rekao je Hari, dodavši da ga otac tada nije ni zagrlio.

 

Zvali su ga rezerva

Hari je otkrio kako je nakon njegovog rođenja, Čarls u šali rekao "predivno, sad si mi dala i naslednika i rezervu, moj posao je gotov". Otuda dolazi i naziv knjige Spare.

 

Svađa s ocem na Elizabetinoj sahrani

I na dan smrti kraljice Elizabete II se posvađao sa Čarlsom. Čarls je sprečio Megan da sa drugim članovima porodice dođe u Balmoral gde je kraljica preminula, na šta je Hari odgovorio "nemoj ni da pomišljaš da tako govoriš o mojoj supruzi".

 

Drogirao se redovno

Hari je priznao kako je uzimao kokain, čarobne gljive i marihuanu. Otkrio je i da je kokain uzeo prvi put kada je imao samo 17 godina, dok je čarobne gljive probao u Kaliforniji 2016. godine.

 

Nevinost izgubio na livadi

Nevinost je izgubio sa 17 godina, na livadi iza jednog paba. Iskustvo je opisao kao "ponižavajuće", a rekao je da se žena prema njemu ponašala kao prema "mladom pastuvu", te ga je nakon seksa pljuskala po zadnjici.

 

Vilijam bio pijan kao zemlja na venčanju

Navodno je princ Vilijam bio pijan dok je dočekivao goste u Bakingemskoj palati, odnosno, osećao je posledice pijanstva od prethodne noći. Hari mu je rekao kako smrdi na alkohol i ponudio pepermint.

 

Rođen kao "rent a bubreg"

Odrastao je u senci svog rođenog brata, a svoj život je opisao kao "misiju koja je imala za cilj da bude izvor ometanja, zabave i u slučaju potrebe, davanje rezervnog "dela", odnosno bubrega, transfuzije krvi ili koštane srži.

 

Kamila mu je "oduzela" sobu

Nakon što se odselio iz Klarens Haus, Kamila je njegovu spavaću sobu pretvorila u svoj garderober i sobu za presvlačenje. Hari je otkrio i ovaj detalj, te dodao kako su šanse da dobijete promrziline mnogo manje ukoliko niste obrezani.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading