Brus Vilis se polako sve više GUBI, a evo kako je reagovao na vest o ćerkinoj trudnoći

Vesti 10.01.2023 13:40 0

Brus Vilis pati od afazije. Neko vreme su strani mediji izveštavali o njegovom narušenom zdravstvenom stanju

Brus Vilis se polako sve više GUBI, a evo kako je reagovao na vest o ćerkinoj trudnoći

Tanjug/Ap

Nedavno je ćerka glumca objavila da čeka dete. Zvezda želi da se bori sa bolešću i da mu um bude bistar - sve da bi mogao da provede neko vreme sa unukom.

Brus Vilis je jedna od najvećih zvezda svetske kinematografije. Svi se sećaju njegovih uloga u tri dela "Umri muški", u "Petom elementu" i "Šestom čulu". U martu 2022. objavljeno je da se Brus Vilis bori sa ranim stadijumima demencije. Ubrzo potom, porodica je potvrdila da glumac nije u najboljem stanju. Pred Božić se zdravlje zvezde pogoršalo. Sada mediji prenose da je Brus Vilis dobio novu snagu.

Glumčeva najstarija ćerka Rumer Vilis nedavno je objavila da je trudna. Ova vest je obradovala Brusa i motivisala ga da se bori sa bolešću.

Odlučan je da zadrži svoj um koherentnim i bistrim što je duže moguće kako bi njegov unuk imao srećna sećanja na svog dedu koji je bio prisutan i aktivan u njegovom životu

"U poslednje vreme kontakt sa Brusom Vilisom je bio veoma težak. Bolest napreduje. Brus nikada nije odustao od izazova. On je uveren da će ova beba imati najboljeg dedu na svetu", dodaje porodični prijatelj.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading