Hari i Megan su SAMI sahranili svoje mrtvo dete: "Iskopao sam rupu svojim rukama"

Vesti 10.01.2023 12:40 0

U svojoj knjizi princ Hari govori o posebno tužnom događaju

Megan

Printscreen/Netflix

Kada je vojvotkinja Meghan imala pobačaj, par je morao da se oprosti od svog deteta. Zakopali su ga ispod drveta.

Posebno skandalozne izjave iz memoara princa Harija sada dolaze na naslovne strane . Ali u knjizi, koja je trebalo da izađe 10. januara 2023. godine, ali je već izašla u javnost, mlađi sin kralja Čarlsa III ne govori samo o svojoj porodici i njenim tajnama. On takođe govori o veoma tužnom poglavlju u svom životu i životu vojvotkinje Meghan: o pobačaju njihovog deteta 2020.

Princ Hari se priseća kako se par zajedno oprostio od bebe. Ovako opisuje ovaj tužan trenutak u knjizi:

"Napustili smo bolnicu sa našim nerođenim detetom. Mali zavežljaj. Otišli ​​smo na mesto, tajno mesto koje smo samo mi poznavali. Ispod rasprostranjenog drveta, dok je Meg plakala, ja sam rukama iskopao rupu i nežno stavio mali zavežljaj u zemlju".

Vojvotkinja Meghan je ranije pisala o gubitku

Vojvotkinja Megan je objavila tužnu vest u novembru 2020. Napisala je esej za Njujork tajms u kojem je otkrila svoj gubitak.

„Nakon što sam promenila Arčijevu pelenu, osetila sam oštru kontrakciju. Srušila sam se na pod sa njim u naručju i pevušila uspavanku da nas oboje umiri. Srećna melodija je bila u potpunoj suprotnosti sa mojim osećanjem da nešto nije u redu. Dok sam grlila svog sina, znala sam da gubim drugog...“ napisala je u eseju.

Sredinom decembra 2022, Saseksi su objavili dokumentarnu seriju "Hari i Megan" na Netfliksu. U jednoj od epizoda, par je pričao i o svom velikom gubitku. Princ je izneo nekoliko ozbiljnih optužbi za štampu.

Princ Hari krivi novine za pobačaj

Princ Hari je indirektno okrivio britanski list The Mail za pobačaj . Novine su ranije objavile Meganino privatno pismo njenom ocu iz 2019. Vojvotkinja je tada optužila novine, koje su zauzvrat okrivile Megan.

„Verujem da je moja žena doživela pobačaj zbog onoga što su novinari uradili. Znamo li sigurno da je pobačaj ovo prouzrokovano? Naravno da ne. Ali s obzirom na stres, nedostatak sna i trudnoću, mogu reći da je ovaj pobačaj bio zbog onoga što su pokušavali da urade“, rekao je Hari, koji je bio svedok koliko je situacija uticala na njegovu trudnu suprugu.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading