Nakon gubitka SINA, dom Silvestera Stalonea još jednom zavijen u crno

Vesti 04.11.2021 14:45 0

Ovo nije prva tragedija koja mu se dogodila, 2012. godine slavni glumac Selvester Stalone je izgubio i sina, koji je u tom trenutku imao 36 godina, a ubrzo posle njega je izgubio i svoju sestru

Nakon gubitka SINA, dom Silvestera Stalonea još jednom zavijen u crno

Tanjug/Ap

A sada ga je zadesila još jedna tragedija, holivudski glumac je ostao bez stuba porodice, bez svoje majke. Džeki je preminula u 98. godini života u snu.

Silvesterov mlađi brat je na svom Instagram profilu obavestio javnost o gubitku.

 

 

- Jutros smo moja braća i ja izgubili Džeki Stalone. Bila je izuzetna žena koja je svaki dan vežbala, nije se bojala ničega i bila je puna poleta. Umrla je u snu, baš ona kako je i želela. Bilo je teško ne voleti je jer je bila ekscentrična i vesela osoba. Njen um je bio oštar poput britve do dana kad nas je napustila. Nikad nije nosila masku, bila je prava revolucionarka. Kada poznaješ nekoga sedamdeset godina, teško je i žalosno kada ga izgubiš. Imala je sedmoro unuka i tri predivna praunuka. Moj brat Silivester se celog života brinuo da ima tretman kao kraljica. Nikada više neću moći da pozovem mamu i slušam je kako me grdi što se nikad nisam oženio. Svi smo je voleli i njen duh će ostati sa nama. Mamice, zauvek ćeš mi nedostajati - stoji u postu.

Džeki je bila veoma aktivna žena, obožavala je pilates, ali je volela i estetsku hirurgiju, od koje je bila i zavisna.

 

 

Komentari (0)
Loading